Mados klyksmas: tokio makiažo ir priešei nelinkėtum (FOTO)

Pastaruoju metu netilo kalbos apie veido tobulinimą kontūravimu. Šio makiažo triuko karalienėmis vadinamos Kylie Jenner ir Kim Kardashian greičiausiai pačios to nežinodamos pamėtėjo idėjų dizaineriams.

Niujorko mados savaitėje žiūrovai negalėjo atitraukti akių nuo mados namų "Hood by Air" kolekcijos. Minimalistinio, sportinio ir modernaus stiliaus samplaika alsuojanti kolekcija akis labiau traukė ne apdarais, o išskirtiniu makiažu. Modelių veidai buvo ištepti kontūravimo priemonėmis, tačiau šios - neišsklaidytos. Tokiu įvaizdžio pasirinkimu tarytum pašieptas šiomis dienomis garbinamas veido kontūravimas, be kurio savo gyvenimo turbūt neįsivaizduoja "Instagram" karalaitės - garsioji Kylie Jenner ir Kim Kardashian.



"Hood by Air", Vida Press nuotr.

#TricksOfTheTrade Shot an amazing make up tutorial today with none other than my boo thang make up King @makeupbymario for KimKardashianWest.com #Contour #Lips #BlueSmokeyEye #DarkLip

A photo posted by Kim Kardashian West (@kimkardashian) on


🐱 eyes

A photo posted by King Kylie (@kyliejenner) on


Ne paslaptis, kad teisingai ir kruopščiai atliktas veido kontūravimas daro stebuklus, tačiau kiekvieną dieną veidą tapyti it drobę - kažin ar verta. Tuo labiau, kad natūralus grožis visuomet buvo ir bus galingiausias ginklas, kurio neįveiktų nei veido tobulinimas kontūravimo priemonėmis, nei kiti grožio triukai. Juk makiažas šiaip ar taip tėra laikinas.

Daugiau "Hood by Air" nuotraukų - fotogalerijoje:

Parašyk Redakcijai

Sekite mus:

Prenumeruok

Naujienlaiškį

Prenumeruodami portalą, Jūs sutinkate su taisyklėmis