Madingos grožio tendencijos, kurių nereiktų bandyti

Ne paslaptis dizaineriai diktuoja ne tik drabužių tendencijas, bet ir grožio. Jei pristatant naujo sezono kolekcijas manekenių antakiai stori ir ryškūs, žinok, netrukus bus madingi vešlūs antakiai. Jei daugelio plaukai garbanoti, po kelių mėnesių garbanos bus ant bangos. Tačiau kai kurios grožio tendencijos, nors ir labai madingos, nerekomenduojamos realiame gyvenime.

Štai ir šį pavasarį dizaineriai kaip susitarę siūlė kelis madingus makiažo variantus ir šukuosenas. Vienas jų – itin natūralus ir gaivus makiažas – tarsi ką tik pabudus, jau ima populiarėti. Tačiau kitų tendencijų geriau net nebandyti.

Akių dailė

Jei akių vokų kontūrą stengiesi nubrėžti kuo lygiau ir gražiau, elkis taip ir toliau. Dizaineriai šį pavasarį siūlo juodą arba spalvotą akių kontūrą brėžti visur tik ne ten kur reikia – palei viršutinių blakstienų liniją. Ant podiumo tokia akių dailė atrodo gražiai, bet realiame gyvenime taip pasidažiusi būsi nesuprasta aplinkinių.

Akių dailė
Akių dailė
Vida Press

„Gofruoti“ plaukai

Tokia šukuosena buvo labai madinga prieš daugiau nei du dešimtmečius. Tačiau vos po kelių metų ji buvo paskelbta baisi stiliaus klaida ir tokia liko iki šiol. Dizaineriai bando ją sugrąžinti į madą, tačiau, atsimink, kad toks plaukų „gofravimas“ karštomis žnyplėmis itin kenksmingas. Vos po kelių kartų pastebėsi, kad plaukai prarado žvilgesį ir yra labai trapūs.

"Gofruoti" plaukai
Vida Press

Juodos lūpos

Juodai padažytos lūpos ant podiumo matomos jau ne pirmą kartą. Tačiau realiame gyvenime juodi lūpų dažai tinka tik Helovino makiažui. Juk juodų lūpų bučiuoti niekas nenori. Jei patinka tamsios lūpos, geriau rinkis tamsiai raudoną ar slyvos violetinę spalvas.

Juodos lūpos
Juodos lūpos
Vida Press

Šlapių plaukų efektas

Šlapių plaukų šukuosena itin gerai atrodo nuotraukose pozuojant paplūdimyje prisidengus tik maudymosi kostiumėliu arba šlapia vasarine suknele. Jei bandysi pati susikurti gundančią šlapių plaukų šukuoseną einant į vakarėlį, negausi norimo rezultato. Plaukai paprasčiausiai atrodys riebaluoti ir nešvarūs.

Šlapių plaukų efektas
Šlapių plaukų efektas
Vida Press

Sukibusios blakstienos

Gausiai pridažytos ir sukibusios blakstienos buvo madingos praėjusio šimtmečio viduryje. Tačiau tada nebuvo kokybiškų blakstienų tušų, jų tekstūra buvo klampi ir lipni. Dabar situacija pasikeitusi, todėl tavo blakstienos negali atrodyti kaip musių kojelės.

Sukibusios blakstienos
Sukibusios blakstienos
Vida Press

Parašyk Redakcijai

Sekite mus:

Prenumeruok

Naujienlaiškį

Prenumeruodami portalą, Jūs sutinkate su taisyklėmis