Kokia fizinė veikla padės sulieknėti pagal Zodiako ženklą?

Vis dar neatradai tokio aktyvaus užsiėmimo, kuris teiktų džiaugsmą, suteiktų energijos ir padėtų sutvirtinti kūną? Gali būti, kad užsiiminėji savo charakteriui visiškai netinkama veikla!

Tai kodėl gi nepasižvalgius, kokias sporto šakas vertėtų išbandyti kiekvienam Zodiako ženklui? Ieškok savo ir išbandyk kažką naujo!

AVINAS

Aktyvi fizinė veikla tau - geriausias „vaistas“ nuo streso ir įtampos. Tau dažnai reikia savo pyktį „išsportuoti“, kitaip negali nusiraminti. Mėgsti konkurencingą sportą, tau svarbu laimėti, tačiau neleisk savo ambicijoms tavęs užvaldyti, tai ilgainiui gali pakenkti tavo širdžiai. Rinkis aktyvų, itin daug jėgų reikalaujantį sportą: tenisą, treniruoklių salę, intensyvias dviračių treniruotes, viską, kas privers tave smarkiai prakaituoti.

JAUTIS

Jaučiai mėgsta komfortą ir gerą maistą, sportas jiems - prievolė ar netgi bausmė. Tai kam save alinti nemielomis treniruotėmis, jei gali ir kitaip aktyviai praleisti laiką? Savo atsakymą rasi gamtoje: tau tiks ilgi pasivaikščiojimai kalnuotomis vietovėmis, važinėjimas dviračiu ar darbas lauke. Kadangi Jaučiai mėgsta namų ramybę, nebloga idėja būtų nusipirkti priemonių sportui namuose.

DVYNIAI

Paprastai Dvyniai - aktyvūs ir itin užimti žmonės. Deja, jie greitai praranda susidomėjimą nauja veikla ir ja nusivilia. Todėl jiems būtinas paskatinimas ir motyvacija iš šalies. Geriausia rinktis grupines šokių treniruotes arba bent jau susirasti sportavimo draugą, nes Dvyniams tiesiog būtina kompanija!

VĖŽYS

Vėžiai - įsipareigojimų nebijantis ženklas. Todėl jei jau jie ryžtasi sportuoti, greitai jų entuziazmo neužgesinsi. Tačiau dažniausiai jie - ganėtinai lėti, todėl jiems netinka itin judrus sportus, tarkime, aerobikos treniruotės. Verta rinktis ištvermės reikalaujančią veiklą: irklavimą, važinėjimąsi kalnų dviračiais ir bėgiojimą lauke.

LIŪTAS

Liūtai - tikri pasirodymo ir vadovavimo mėgėjai. Jie visuomet privalo būti pirmi ir aplinkiniai tiesiog privalo jų klausyti. Todėl vertėtų rinktis tokią veiklą, kurioje būtų galima pasirodyti, tapti tikru dėmesio centru. Tam puikiai tinka šokiai poroje, Pilates treniruotės, netgi vienišas bėgiojimas, tiesa, Liūtas geriau bėgs pagrindine miesto gatve nei atokiais miško takeliais. Kad tik neliktų nepastebėtas!

MERGELĖ

Mergelės - pats tyriausias ženklas, todėl nenuostabu, kad sveikas gyvenimo būdas joms - tai galimybė geriau jaustis, o ne geriau atrodyti. Joms mielai pasiduoda įvairioms organizmo švarinimo madoms, dėl sveikatos Mergelės gali padaryti bet ką. Todėl joms priimtiniausias - „švelnus“ sportas: baleto pamokos, ilgi pasivaikščiojimai, plaukiojimas baseine. Labiau už viską jos nekenčia kaitrių sporto klubo salių!

SVARSTYKLĖS

Svarstyklėms labai svarbus įvaizdis, todėl prieš pradėdami sportuoti jie nusipirks madingiausią sportinę aprangą, užsiregistruos prabangiausiame sporto klube ir prisipirks nereikalingų su sportu susijusiu niekučių. Jiems svarbiau parodyti, kad sportuoja, negu sportuoti apskritai. O kadangi sporto salėje - daug akių, jie ten neliks nepastebėti. Treniruokliai, bėgimo takelis, svorių kilnojimas - Svarstyklių pašaukimas!

SKORPIONAS

Kuo intensyviau - tuo geriau. Bėgti maratoną? Žinoma! Ryžtis pritūpimų išbandymui? Kodėl gi ne?! Skorpionai mėgsta iššūkius, o labiausiai - nugalėti save. Todėl jiems verta rinktis daug ištvermės ir valios reikalaujančias sporto šakas. Bokso treniruotės, kovos menai, ilgų distancijų bėgimas, viskas, kas reikalauja ypatingo ryžto ir stiprybės.

ŠAULYS

Sakoma, kad Šaulys - pats sportiškiausias Zodiako ženklas. Paprastai jie gali pasigirti tvirtomis kojomis ir mėgsta tokias treniruotes, kurių metu didžiausia apkrova tenka būtent apatinei kūno daliai. Bėgimas, kopimas, dviračiai, slidinėjimas, vandens sportas - Šauliams tiesiog būtina judėti ir kuo intensyviau!

OŽIARAGIS

Ožiaragiai - realistai, jie žino, kad nors ir sportas turi teikti malonumą, tačiau didelio džiaugsmo iš jo nesitiki. Kadangi tai - kantrybės nestokojantis ženklas, jam tinka mažo intensyvumo tačiau ilgos trukmės treniruotės. Bėgimas, greitas ėjimas, kopimas, vaikščiojimas su lazdomis, važinėjimas dviračiu - tik neskubėkite ir būsite pirmi.

VANDENIS

Vandeniai nemėgsta taisyklių ir apribojimų, net sportuodami jie suka galvą, kaip kiekvieną kartą savo treniruotes galėtų paįvairinti. Jiems patinka aktyvus vandens sportas, bėgimas (bet tik su draugais), žiemos sportas. Paįvairinimui galima karts nuo karto apsilankyti ir sporto salėje, juk tai - irgi pokytis!

ŽUVYS

Žuvų tikrai nebūtų galima pavadinti sportininkėmis iš prigimties (po Žuvies ženklu gimusi plaukikė Rūta Meilutytė - tikra išimtis!). Žuvys mėgsta ramybę, lėtą gyvenimo tempą, todėl joms puikiai tiks joga, įvairūs tempimo ir atsipalaidavimo pratimai. Kadangi vanduo - jūsų stichija, taip pat tiks ir vandens sportas, ramūs pasiplaukiojimai. Tiesa, Žuvys mėgsta skaniai ir daug pavalgyti, tačiau jos taip pat turi ir išskirtinę valią, todėl, dažniausiai, save kontroliuoti joms pavyksta.

Parašyk Redakcijai

Sekite mus:

Prenumeruok

Naujienlaiškį

Prenumeruodami portalą, Jūs sutinkate su taisyklėmis