Kirpimas svajojančioms vizualiai pastorinti plaukus(FOTO)

Kokio ilgio plaukai tau labiausiai patinka? Galbūt augini savuosius kiek įmanydama, o gal priešingai – negali pakęsti jau pečius siekiančių plaukų?

Ar jau turi panele.lt programėlę savo išmaniajame telefone? Parsisiųsk ją ir gauk visas naujienas pirmoji!
„iOS“ versija
„Android“ versija

Kiekviena mergina – išskirtinė, todėl negalima sakyti, kad ilgi plaukai puošia kiekvieną. Kartais nukirpus ilgus metus augintas kasas atsiskleidžia tikrasis grožis! Ypač, kai atsikratoma suskilinėjusių, išplonėjusių galiukų.

Sėkmingą modelio karjerą pradėjusi Kendall Jenner, skirtingai nei jos seserys, demonstruoja natūralų savo plaukų grožį ir nesižavi prisegamomis sruogomis. Priešingai – ji mėgsta savo natūralius plaukus tiesinti ir neapsimetinėja, kad gamta ją apdovanojo itin vešlia šukuosena. Tačiau nusprendusi gerokai savo plaukus patrumpinti Kendall nesuklydo: dabar jie atrodo gerokai vešlesni!

Vida Press

Vida Press

Taip Kendall Jenner plaukai atrodė anksčiau.
Taip Kendall Jenner plaukai atrodė anksčiau.
Vida Press

Jeigu ir tu svajoji apie panašius pokyčius, prašyk savo plaukų stilisto plaukus nukirpti vos žemiau pečių daug neiškarpant – taip plaukai mažiau pūsis ir atrodys masyviau. Atsinaujink prieš didžiąsias šventes!

Sekite Panele.lt naujienas „Facebook'e“!

Sužinokite portalo panele.lt naujienas pirmieji ir skaitykite žurnalą „Panelė“! Trims portalo skaitytojams, užpildžiusiems anketą, dovanosime 3 mėn. žurnalo „Panelė“ prenumeratą.

Parašyk Redakcijai

Sekite mus:

Prenumeruok

Naujienlaiškį

Prenumeruodami portalą, Jūs sutinkate su taisyklėmis