Keistas grožio triukas, padailinantis akimirksiu

Turbūt jau žinai, jog norint akimirksiu į gerąją pusę pakeisti savo išvaizdą, nebūtini brangūs produktai. Tavo gražiam įvaizdžiui gali pasitarnauti ir dantų šepetėlis.

Ne, šį kartą mes ne apie dantų valymą (kuris, beje, yra privalomas kiekvienai higienos normų paisančiai panelei). Dantų šepetukas gali puikiai pasitarnauti formuojant gražią šukuoseną!

Turbūt ir tu esi patyrusi sukritusių plaukų dienų nemalonumus: plaukai atrodo prilipę prie šaknų, nepurūs ir nedailūs. Tam, jog pakeltum plaukus nuo šaknų, galima naudoti specialias priemones, tačiau tokios priemonės plaukus gali išsausinti ir pažeisti.

Yra paprastesnis būdas, norint plaukus padaryti puresnius. Tiesiog paimk naują dantų šepetėlį ir suskirsčiusi plaukus vidutinio dydžio sruogomis, brauk dantų šepėliu žemyn link šaknų. Šiek tiek smarkiau pašukuok plaukus, jog toje vietoje gerokai juos suveltum. 

Tuomet pereik prie kitos sruogos ir taip pat kelk tas plaukų vietas, kurios nori, jog taptų puresnės. Vuolia! Paprasta kaip du kart du. Nepamiršk ant šukuosenos papurkšti šiek tiek plaukų lako, jog ilgiau laikytųsi purių plaukų efektas.

Jei jau išbandei šį namų sąlygomis atliekamą plaukų purinimo būdą, pasidalink komentaruose!

Parašyk Redakcijai

Sekite mus:

Prenumeruok

Naujienlaiškį

Prenumeruodami portalą, Jūs sutinkate su taisyklėmis