Ką akių makiažas apie tave atskleidžia aplinkiniams(FOTO)

Blakstienų tušas – dažniausiai naudojama kosmetikos priemonė, didžiajai daliai merginų jos užtenka kasdien. O kaip dažaisi eidama į vakarėlį? Lieki ištikima natūraliam makiažui, o gal eksperimentuoji naudodama spalvotą akių pieštuką? Apačioje ieškok nuotraukos, kuri labiausiai primena tavo vakarinį akių makiažą, ir skaityk aprašymą!

Ar jau turi panele.lt programėlę savo išmaniajame telefone? Parsisiųsk ją ir gauk visas naujienas pirmoji!
„iOS“ versija
„Android“ versija


Kylie Jenner. AOP nuotrauka

Net ir eidama į vakarėlį akis ryškini tik blakstienų tušu? Esi patikima, punktuali ir vengianti atsidurti dėmesio centre, o aplinkiniai tai puikiai žino. Tačiau nereiškia, kad esi nusiteikusi prieš ryškų makiažą, tiesiog nenori švaistyti savo laiko makiažo gudrybėms. Jautiesi puikiai, makiažas neįpareigoja – kam ką nors keisti?


Kiernan Shipka. AOP nuotrauka

Mėgsti precizišką „katės akių“ makiažą, atliktą skystu akių kontūru? Tave žavi klasika, laiko patikrinti dalykai, esi išranki, o aplinkiniams dažnai atrodai išdidi. Beje, toks makiažas – ir kantrybės įrodymas: tikriausiai prie veidrodžio praleidai ne vieną minutę stengdamasi nubrėžti liniją be trūkumų...


Kim Kardashian. AOP nuotrauka

Dūminio makiažo mėgėjos paprastai yra tos, kurios nuolat atsiduria dėmesio centre ir dievina aplinkinių komplimentus. Šios merginos puikiai žino, kaip pasiruošti vakarėliui, tiesa, kartais tam prireikia ne vienos valandos... Aplinkiniams toks makiažas rodo, kad mėgsti puoštis, koketuoti, tačiau tikrai nesi ta, kuri labiau už viską trokšta rimtų santykių.


Selena Gomez. AOP nuotrauka

Vos tik pasirodo madingiausių sezono atspalvių paletė, skubi ją nusipirkti? Atidžiai seki makiažo tendencijas ir nebijai jų išbandyti. Tačiau žiūrėdama keleto metų senumo nuotraukas stebiesi, kaip galėjai derinti violetinio atspalvio šešėlius ir rožinius skaistalus?! Mada domėtis – puiku, tačiau netapk ta, kuri aklai ja seka, nesvarbu, tinka jai naujos tendencijos ar ne. Jeigu vakarėlyje atrodai kaip iš ryškios reklamos „nulipusi“ gražuolė, aplinkiniams gali atrodyti šalta ir „sintetinė“. O tu juk tokia nesi, tiesa?


Jessica Biel. AOP nuotrauka

Žalias akių kontūras ar salotiniai šešėliai tau tikrai ne naujiena ar keistenybė. Kasdien gali atrodyti ir natūraliai, tačiau vakarėliai – tavo proga sužibėti. Semiesi įkvėpimo iš įžymybių, naujausių mados kolekcijų, nebijai vienam vakarui pavirsti ir ne itin „žemiškai“ atrodančia heroje. Aplinkiniai laiko tave meniška, tiesa, kartais jie galvoja, kad esi tikra keistuolė ne iš šio pasaulio. Turėti savo stilių – puiku, tačiau nemanyk, kad visi vakarėliai – tavo karnavalas. Tikrai nebūtina draugių susibūrimui rinktis itin spalvingo makiažo ar apsilipinti vokus blizgučiais.

Sekite Panele.lt naujienas „Facebook'e“!

Sužinokite portalo panele.lt naujienas pirmieji ir skaitykite žurnalą „Panelė“! Trims portalo skaitytojams, užpildžiusiems anketą, dovanosime 3 mėn. žurnalo „Panelė“ prenumeratą.


Parašyk Redakcijai

Sekite mus:

Prenumeruok

Naujienlaiškį

Prenumeruodami portalą, Jūs sutinkate su taisyklėmis