Įžymybių šukuosenų permainos, kurios įkvėps pokyčiams(FOTO)

Kurios įžymybės nustebino savo šukuosenos pokyčiais 2014-aiais? Apžiūrėk, galbūt jos tave įkvėps permainoms?

Ar jau turi panele.lt programėlę savo išmaniajame telefone? Parsisiųsk ją ir gauk visas naujienas pirmoji!
„iOS“ versija
„Android“ versija

Lucy Hale

Serialo „Pretty Little Liars“ žvaigždė Lucy Hale 2014-ųjų pabaigoje, panašu, užsikrėtė trumpų plaukų manija. Savi skiriamuoju ženklu tapusius ilgus plaukus dainininkė nusirėžė žemiau pečių, o prieš pat Naujuosius dar pasitrumpino iki smakro!


AOP ir @lucyhale instagram.com nuotr.

Lauren Conrad

Realybės šou žvaigždė Lauren Conrad taip pat pasidavė trumpų plaukų manijai. Beje, Lauren lankosi pas tą pačią plaukų stilistę, kaip ir Lucy Hale!


>AOP ir @laurenconrad instagram.com nuotr.

Kendall Jenner

Kendall – bene vienintelė Kardashian-Jenner klano atžala, nesistengianti savo plaukų pastorinti priaugintomis plaukų sruogomis. Kendall plaukai – nors ir ploni, tačiau sveiki ir žvilgantys, o prieš keletą mėnesių nusirėžusi juos vos žemiau pečių manekenė vizualiai juos ir pastorino.


AOP nuotr.

Cara Delevingne

Manekenė Cara Delevingne garsėja ne tik vešliais antakiais, bet ir natūraliai šviesiu plaukų atspalviu. Praėjusiais metais modelis nusprendė šiek tiek pasikeisti ir nusidažė plaukus karamelės atspalviu.


AOP nuotr.

Vanessa Hudgens

Aktorė Vanessa Hudgens – viena dažniausiai šukuoseną ir plaukų spalvą keičiančių įžymybių. Ji išbando naujausias šukuosenų tendencijas, todėl nenuostabu, kad ji buvo pasipuošusi ir ombre, ir mėlyno atspalvio plaukais. 


AOP nuotr.


Shailene Woodley

„The Fault In Our Stars“ žvaigždė dėl vaidmens turėjo nusikirpti ilgus ir vešlius plaukus. Tačiau, panašu, kad Shailene trumpų plaukų šukuosena patinka, praėjusiais metais aktorė ne kartą keitė plaukų spalvą bei šukavimo būdą.


AOP nuotr.

Suki Waterhouse

Manekenė ir aktoriaus Bradley Cooperio mylimoji Suki Waterhouse – ištikima šviesiai plaukų spalvai. Tiesa, pernai ji trumpam buvo virtusi brunete, tačiau greitai plaukus vėl pasišviesino.


AOP nuotr.

Alexa Chung

Atrodo, kad mados ikona Alexa Chung niekuomet nekeičia šukuosenos. Kirpčiukai, netvarkingos bangos, tamsus atspalvis... Taip, Alexa ištikima savo stiliui, tačiau šiokių tokių permainų ir jos šukuosenoje įvyko, kai modelis pasitrumpino plaukus iki pečių.


AOP nuotr.


Sekite Panele.lt naujienas „Facebook'e“!

Sužinokite portalo panele.lt naujienas pirmieji ir skaitykite žurnalą „Panelė“! Trims portalo skaitytojams, užpildžiusiems anketą, dovanosime 3 mėn. žurnalo „Panelė“ prenumeratą.

Parašyk Redakcijai

Sekite mus:

Prenumeruok

Naujienlaiškį

Prenumeruodami portalą, Jūs sutinkate su taisyklėmis