Įspūdingų formų Kim Kardashian gyvenimas – nuolatinės dietos (FOTO)

Realybės šou žvaigždei Kim Kardashian motulė gamta tikrai nepagailėjo įspūdingų formų. Visgi Kim dirba sunkiai, jog išlaikytų tokius pavydėtinus kūno linkius. Žvaigždė kartu su savo mylimuoju dainininku Kanye West griežtai laikosi disciplinos.

Ne kiekviena porelė ryžtųsi tokiam gyvenimui... Kim atskleidžia savo kasdieninį dietos ir sporto planą, o mes viską pateikiame skaičiais. Kim, tik ar reikia save varginti tokiomis griežtomis dietomis?

6 ryto: vos saulei patekėjus Kim pirmiausiai pasilabina su mylimuoju Kanye, kurio iš karto laukia klausimas: ,,Ar nori pabėgioti šį rytą?“ Dažniausiai Kanye sutinka. Nebet tai yra rytas, kai Kanye keliauja į sporto salę. Tada saldžioji porelė apsiriboja bučiniais ir išsiskiria.

35 minutes Kim bėgioja savo namų rajone.

60 minučių – 75 minutes trunka jos kasdieninė mankšta. Po bėgiojimo Kim pluša savo namuose įrengtoje sporto salėje. Įdomu tai, jog sportuodama interneto diva klausosi klasikos (!) arba R&B ritmų. Anot jos, nuo įprastos sportuojant šokių muzikos ją ima žiovulys.

2: profesionalus dietologas ir asmeninis šefas. Šie du žmonės Kim ir Kanye padeda išlaikyti geras kūno formas. ,,Kanye mėgsta maitintis sveikai, todėl nuolat išbando įvairiausias dietas. Jis turi virėją, kuris kiekvieną rytą atėjęs gamina mums sveikus pusryčius ir sudaro mums dienos maisto planą.“, – pasakoja Kim. Jos pusryčiai? Kim startuoja kartu su plakta kiaušiniene, avižine koše arba proteinų kokteiliu su vaisiais.

10: tiek dienų trunka, kol dietologas pakeičia Kim ir Kanye dietą.

1: viena vienintelė saldi dienos nuodėmė, kurią Kim sau leidžia valgyti. Tai dažniausiai būna riešutų sviestas arba migdolų sviesto pakelis, kurį Kim valgo patį vieną. Žinoma, labai mažomis porcijomis.

1: kavos maniakės nepatikės, bet Kim išgeria tik vieną kavos puodelį per mėnesį! Vanduo, vanduo ir dar kartą vanduo: žvaigždė ne kartą yra pabrėžusi, ką labiausiai mėgsta gerti.

0: norėdama išlaikyti figūrą, Kim griežtai atsisako alkoholinių kokteilių ir desertų, todėl jų jos gyvenime yra lygiai nulis. Tiesa, ypatingomis progomis Kim leidžia sau pasimėgauti Häagen-Dazs Dulce de Leche ledais. ,,Gardžiausias pasaulio skonis”, – pripažįsta ji.


Kaip manai, ar Kim rūpinimasis savo kūno linijomis nėra perdėtas?

Parašyk Redakcijai

Sekite mus:

Prenumeruok

Naujienlaiškį

Prenumeruodami portalą, Jūs sutinkate su taisyklėmis