Intymu: naujausia grožio manija peržengė visas ribas

Kaskart išpopuliarėjus naujoms grožio manijoms daugelis ima galvoti, ar dar liko kūno dalis, dėl kurios nereikėtų jaudintis. Atrodo, dar neseniai pasaulis vaikėsi tarpo tarp šlaunų, „Bikinio tilto“, mažesnių veido porų ar riesto užpakaliuko manijų, o šiandien turime naują, tiesa, kiek intymesnę grožio pasaulio obsesiją.

Ar jau turi panele.lt programėlę savo išmaniajame telefone? Parsisiųsk ją ir gauk visas naujienas pirmoji!
„iOS“ versija
„Android“ versija

„Mons pubis“ – tai kūno dalis tarp bambos ir lytinių organų, kuri dažnai būna šiek tiek iškilusi. Grožio pasaulis diktuoja naują madą: intymi vietelė jokiu būdu negali būti nė trupučio iškilusi, o jei gamta šia savybe neapdovanojo, jau yra speciali operacija, kuri šią kūno dalį suplokština.

„Tag'as“ #monspubis žaibišku greičiu plinta socialiniuose tinkluose, merginos ir moterys visame pasaulyje aktyviai dalyvauja forumų diskusijose, kaip šį nepageidaujamą kūno „netobulumą“ sumažinti.


Fotolia.com nuotr.

Nuo ko priklauso šios intymios vietelės iškilumas? O gi nuo daug ko: paprastai ši vieta, kaip ir visas kūnas, padidėja, kai priaugama svorio, nėštumo metu bei senatvėje dėl natūralaus odos ir raumeninio audinio senėjimo.

Specialistai tituluoja šią naują maniją „antruoju bikinio tiltu“ ir mano, kad tokios grožio beprotybės atsiranda dėl nuolatinio moteriškos auditorijos atakavimo itin lieknų (o dažniausiai – kompiuteriu patobulintų) įžymybių atvaizdais, kurie iškreipia sveiko kūno suvokimą. Kas čia žino, gal kitais metas skirtingo ilgio pirštai bus didžiausio nestilingumo požymis... Tikimės, kad ne!

Sekite Panele.lt naujienas „Facebook'e“!

Sužinokite portalo panele.lt naujienas pirmieji ir skaitykite žurnalą „Panelė“! Trims portalo skaitytojams, užpildžiusiems anketą, dovanosime 3 mėn. žurnalo „Panelė“ prenumeratą.


Parašyk Redakcijai

Sekite mus:

Prenumeruok

Naujienlaiškį

Prenumeruodami portalą, Jūs sutinkate su taisyklėmis