Grožis reikalauja aukų: dėl tobulos figūros Vanessa Hudgens alina save sportu(FOTO)

Šiltas oras reiškia viena - pagaliau galime vilktis lengvesnius drabužius! Tačiau jie - negailestingi, kaip mat po žiemos priaugti kilogramai pasimato.

Nors aktorė Vanessa Hudgens gyvena saulėtame Los Andžele, kur žiemos nėra, ji visus metus stengiasi palaikyti gerą fizinę formą bei rūpinasi savo kūno linijomis.

Vanessa Hudgens
Vanessa Hudgens
Vida Press

Gyventi aktyvų gyvenimą - pagirtina, tačiau kartais noras turėti pavydėtiną figūrą peržengia visas ribas. Štai šią savaitę Vanessą paparacai įamžino ryte bėgiojančią ilgą krosą ir žygiuojančią į sporto salę.

Vanessa Hudgens
Vanessa Hudgens
Vida Press

Sakysite, kas čia tokio? O gi tai, kad abi intensyvios treniruotės vyko tą pačią dieną! Vanessa visuomet garsėjo savo aistra sportui, tačiau net ir profesionalūs sportininkai ne varžybų sezonu turi ne daugiau nei vieną treniruotę per dieną.

Vanessa Hudgens
Vanessa Hudgens
Vida Press

Neseniai viename interviu Vanessa atviravo, kad intensyviai ruošiasi tuoj įvyksiančiam muzikiniam Coachella festivaliui, dėl jo gerokai atnaujino savo drabužinę. Tačiau ar nenualins jaunoji atlikėja organizmo taip intensyviai besitreniruodama? Manome, kad ne viena jai užsispyrimo ir motyvacijos pavydėtų, juk dvi treniruotės per dieną reikalauja ypatingų valios pastangų!

Vanessa Hudgens
Vanessa Hudgens
Vida Press


Parašyk Redakcijai

Sekite mus:

Prenumeruok

Naujienlaiškį

Prenumeruodami portalą, Jūs sutinkate su taisyklėmis