Grožio triukas: naminė priemonė, balinanti dantis, naikinanti spuogus ir skaistinanti odą

Kartais net ir prabangiausios kosmetikos priemonės neprilygsta centus kainuojantiems naminiams produktams. Tačiau ne visada gebame išsiaiškinti, kokius grožio perlus slepia mūsų virtuvė!

Ar jau turi panele.lt programėlę savo išmaniajame telefone? Parsisiųsk ją ir gauk visas naujienas pirmoji!
„iOS“ versija
„Android“ versija

Ar žinojai, kad bananas – ne tik sveikas užkandis, bet ir puiki grožio priemonė? Tiesa, šiandien išbandysime ne bananą, o dažniausiai išmetamą jo dalį – žievę. Pasirodo, banano žievė turi naudingų savybių!

Dantims balinti

Vidinėje banano žievės dalyje yra medžiagų, kurios sugrąžina dantims baltumą. Atsargiai patrink vidine žievės dalimi dantis 1-2 minutes, vėliau išskalauk burną vandeniu. Kartok procedūrą ryte bei vakare ir džiaukis baltesne šypsena.

Odos skaistumui sugrąžinti

Kaip ir dantis, taip ir odą galima banano žievele pašviesinti ir suteikti skaistumo. Nuvalyk švariai veidą ir atsargiai patrink jį vidine banano žievės dalimi ir nuplauk vandeniu. Po keleto savaičių pastebėsi rezultatus!

Spuogams naikinti

Jeigu atsirado pūlingų spuogų, neskubėk jų spausti, geriau patrink (atsargiai!) kiekvieną jų vidine banano žievės puse. Žievėje esantys antioksidantai padeda spuogams greičiau gyti.

Sekite Panele.lt naujienas „Facebook'e“!

Sužinokite portalo panele.lt naujienas pirmieji ir skaitykite žurnalą „Panelė“! Trims portalo skaitytojams, užpildžiusiems anketą, dovanosime 3 mėn. žurnalo „Panelė“ prenumeratą.


Parašyk Redakcijai

Sekite mus:

Prenumeruok

Naujienlaiškį

Prenumeruodami portalą, Jūs sutinkate su taisyklėmis