Grožio naujovė: skaitytojos išbandė plaukų kreideles(FOTO)

Šio pavasario bei vasaros plaukų top'as - spalvotos plaukų kreidelės, kuriomis be didelio vargo paryškinsi savo plaukų spalvą, ir jai tikrai nereikės įsipareigoti!

Trys panele.lt skaitytojos, Beatričė, Diana ir Kristina tapo pirmosiomis, kurios išbandė plaukų naujovę Lietuvoje - „HairChalk“ plaukų kreideles iš „L'Oréal Professionnel“. L'Oréal Professionnel“ naujiena „HairChalk“ kreidelės – puiki galimybė išmėginti ką nors naujo nekenkiant plaukams ir nenaudojant ilgalaikių plaukų dažų. Priemonė tinka šviesiems ir tamsiems pagrindiniams plaukų atspalviams, ji leidžia suteikti plaukams ryškių ir elegantiškų akcentų.

„HairChalk“ atspalvių paletę sudaro 5 drąsūs (rožinis, violetinis, mėlynas, žalias, koralinis raudonas) ir 3 elegantiški (bronzinis, kavos ir juodas) atspalviai. Priemonę lengva tepti, ji visiškai išdžiūsta per 30–60 sekundžių, taigi nesutepa drabužių. Panele.lt skaitytojos išbandė šią grožio naujovę namuose.

„HairChalk“ kreideles išbandžiusios merginos dalinasi pokyčių rezultatais:

Beatričė savo šviesius plaukus paryškino žalios spalvos kreidelėmis. Žymios ir drąsios blondinės šiuo metu itin pamėgo tokį kontrastingą plaukų spalvų derinį!

Skaitytoja Diana ne tik savo tamsius plaukus šviesiomis sruogomis nuspalvino, bet ir draugę pagražino: šviesesnius draugės plaukus paryškino violetinėmis kreidelėmis. Spalvinti plaukus kartu su draugėmis - smagiausia mergaitiškų vakarėlių pramoga!

Kristina išbandė mėlynos spalvos kreideles ir iškart atsiuntė mums savo pokyčių rezultatus. „Esu labai patenkinta!“, - žinutėje rašė mergina. 

Parašyk Redakcijai

Sekite mus:

Prenumeruok

Naujienlaiškį

Prenumeruodami portalą, Jūs sutinkate su taisyklėmis