GROŽIO ANKETA. Žymi aktorė paauglystėje padarė tai, kas dabar kelia juoką (FOTO)

Aktorė Karina Stungytė nestokoja žavesio. Tačiau ne soliariumų lempos ar priaugintos blakstienos ją daro žavią. Jos natūrali plaukų spalva, porcelianinė oda ir maloni šypsena traukia ne vieno praeivio žvilgsnį.

Ar jau turi panele.lt programėlę savo išmaniajame telefone? Parsisiųsk ją ir gauk visas naujienas pirmoji!
„iOS“ versija
„Android“ versija

Karina sutiko savo grožio paslaptimis pasidalinti ir su PANELE. Kokias grožio priemones jaunoji aktorė myli labiausiai ir iš kokios paauglystės grožio nesėkmės dabar juokiasi? Paskaityk!

Karina, kokias priemones naudoji odos grožiui palaikyti?

Iš tiesų, rūpinuosi savo veido odos priežiūra ir naudoju įvairias priemones. Šiuo metu džiaugiuosi atradusi japonų firmos Menard kosmetiką. Be to, labai patinka jų linijos Colax skaistinamasis serumas veidui.

Jei neklystu, tavo plaukai nėra dažyti. Dauguma panelių tik ir skuba juos tamsinti ar šviesinti. Ar tavo plaukai natūralūs buvo visada? 

Savo plaukų nedažau jau 8 metus. Prisipažinsiu, paauglystėje teko paeksperimentuoti su plaukų dažymu, bet dabar dažyti jų jau nebenoriu, man patinka natūrali plaukų spalva. 

Karina Stungytė
Karina Stungytė
Klubas.lt (M.Jurkutės nuotr.)

O kaip plaukus prižiūri, gal naudoji kokias nors specialias priemones? 

Plaukus stengiuosi prižiūrėti itin kruopščiai, nes po įvairių filmavimų, kuomet plaukai yra šukuojami, purškiami laku, tiesinami karštomis žnyplėmis, jie praranda savo išvaizdą ir grožį. Mano mėgstamiausia priemonė yra Opalis firmos plaukų šampūnas ir kondicionierius, nes šios priemonės labai padeda atkurti išsausėjusių plaukų struktūrą. Patariu ir visoms panelėms. Be to, negaliu gyventi be plaukų kaukės, ja bent vieną kartą į savaitę palepinu savo plaukus.

Esi aktorė, todėl ir Tavo gyvenimo tempas greitas. Ar visada randi laiko grožio procedūroms? 

Visuomet man svarbiausia yra reguliariai atlikti veido valymo ir manikiūro procedūras. O namų niekada nepalieku be kompaktinės pudros. 

Ar paauglystėje esi padariusi nors grožio klaidų, dėl ko dabar prisiminusi juokiesi? 

O taip! Pamenu, kartą paauglystėje nusprendžiau pagyvinti plaukų spalvą rusiškais dažais chna. Tikėjausi visai kitokio rezultato, o plaukai tapo... žalsvi! Deja, labai ilgai šio atspalvio, net ir su stipriausiais dažais, panaikinti nepavyko...

Karina Stungytė
Karina Stungytė
Klubas.lt (M.Jurkutės nuotr.)

Kiek pastebiu, soliariumų lempos tau svetimos. Ar nemanai, jog ruda oda suteikia merginai grožio? 

Aš niekada nesu buvusi soliariume, nes aš jų tiesiog bijau! O dėl grožio... Mergina yra graži, kai jos vidinis pasaulis atitinka jos išorinį grožį. Jokiomis grožio priemonėmis nenupieši laimingų merginos akių (šypsosi)

Sekite Panele.lt naujienas „Facebook'e“!

Nori gražesnės veido odos? Pasidalink savo nuomone apie naują PANELĘ apačioje esančioje formoje ir laimėk veido valymo priemonę CLARISONIC! Neužmiršk parašyti savo vardo, pavardės bei el.pašto adreso. Nugalėtoją skelbsime birželio 24 dieną. Sėkmės!

Parašyk Redakcijai

Sekite mus:

Prenumeruok

Naujienlaiškį

Prenumeruodami portalą, Jūs sutinkate su taisyklėmis