GROŽIO ANKETA. Simona Milinytė jau 5 metus gyvena be to, kas reikalingas lyg oras (FOTO)

Šiuo metu Amerikoje gyvenančią Simona Milinytę sunku supainioti su kažkuo kitu. Ryškius veido bruožus turinti mergina, kaip pati sako, be kosmetikos galėtų išgyventi.

Ar jau turi panele.lt programėlę savo išmaniajame telefone? Parsisiųsk ją ir gauk visas naujienas pirmoji!
„iOS“ versija
„Android“ versija

Kasdien tepti veido pudrą jai - svetimas dalykas. O blakstienų tušo mergina į rankas neėmė jau 5 metus! Ir visa tai dėl puikių genų ir šiek tiek dėl šiuolaikinių makiažo naujovių. Simona lygią, gražią odą paveldėjo iš mamos, o štai šilkines blakstienas auginasi pas savo mylimiausią specialistą. Specialiai iš Amerikos panelei.lt - Simona Milinytė ir jos grožio paslaptys.

Simona, papasakok apie savo kasdienį rytinį grožio ritualą.

Pirmiausiai ryte išgeriu savo mėgstamą „Aloe Vera” sulčių gėrimą. Tai mano kasdieninis ritualas. Geriu „Aloe Vera” ne tik dėl to, kad skanu, bet ir labai sveika. Taip užvedu metabolizmą kas rytą! Tik po to galiu gerti arbatą ir valgyti.

Kadangi gyveni JAV, gal pastebėjai, jog amerikiečių merginų ir lietuvių merginų grožio įpročiai skirtųsi?

Didelio skirtumo nėra, merginos lieka merginomis visame pasaulyje. Mes mėgstame makiažą, rūbus ar papuošalus. Tačiau JAV merginos laisvesnės. Jos dienos metu renkasi laisvą stilių ir mažai makiažo. Nevengia nešioti ir treninginių kelnių. Labiau merginos pasipuošia tik einant į klubą ar susitikimą su draugais.

Simona Milinytė
Simona Milinytė
Asmeninio albumo nuotr.

Turi šviesius plaukus. Ar naudoji specialiai šviesiems plaukams skirtas plaukų priežiūros priemones?

Tikrai neperku kažkokių specialių priemonių. Naudojų aliejų plaukų galiukams, dedu kaukę. Mano mėgstamiausias produktas yra keratino ir biotino purškiklis, jis pripildo plaukus vitaminais. Brangių produktų plaukams neperku. Manau, jog stebuklingų priemonių nėra. Grožis yra visuma - mityba, aktyvumas, savijauta, oro sąlygos, poilsis.

Koks kvapas tau pats skaniausias?

Labai mėgstu saldžius, saldainių kvapus. Mano mėgstamiausias – Prados firmos „Candy“ kvepalai.

Ar dažaisi dėl savęs, ar dėl aplinkinių? Sakoma, jog dažnai panelės dažosi norėdamos patikti vaikinams...

Kad aš nesidažau. Tai yra, nesidažau kasdien. Makiažą naudoju pasirodymams ar susitikimams. Blakstinų tušo nesu naudojusi jau 5 metus! Bet labai mėgstu priaugintas blakstienas. Patinka priauginamos šilko blakstienos. Jos daug lengvesnės, švelnios ir mažiau kenkia tikrosioms blakstienoms.

Pudros irgi beveik nenaudoju, tik akis apsivedu pieštuku. Kasdien leidžiu odai kvėpuoti, nes čia klimatas labai karštas, todėl būti su makiažu nėra gerai. Kasdien naudoju tik lūpų dažus ar vazeliną.

Be kokios grožio priemonės neįsivaizduoji savo gyvenimo?

Be manikiūro! Esu nagų dailės mėgėja. Turiu nuostabią nagų meistrę, jos vardas Teana, ji daro stebuklus su nagais. 

Simona Milinytė
Simona Milinytė
Asmeninio albumo nuotr.

Facebooko nuotraukų matyti, jog esi smaližė…

Be saldumynų negaliu išbūti nė dienos! Greitas gyvenimo tempas man leidžia valgyti tai, ką noriu. Tačiau didelis tempas, repeticijos, mokslai neleidžia man priaugti svorio. Nemokėčiau laikytis dietos, nes nemoku valgyti tam tikru laiku ar laikytis plano. Gera forma yra mano genai. Dar norėčiau, jog iš mamos ir močiutės būčiau paveldėjusi odą be raukšlių.

Simona Milinytė
Simona Milinytė
Asmeninio albumo nuotr.

Sekite Panele.lt naujienas „Facebook'e“!

Sužinokite portalo panele.lt naujienas pirmieji ir skaitykite žurnalą „Panelė“! Trims portalo skaitytojams, užpildžiusiems anketą, dovanosime 3 mėn. žurnalo „Panelė“ prenumeratą.

Parašyk Redakcijai

Sekite mus:

Prenumeruok

Naujienlaiškį

Prenumeruodami portalą, Jūs sutinkate su taisyklėmis