GROŽIO ANKETA: kas patikėtų, kad Justė Starinskaitė turėjo išvaizdos problemą?(INTERVIU)

Nuostabaus balso savininkė, grupės Saulės kliošo narė Justė Starinskaitė koncertuose visuomet atrodo žavingai: laiba figūra, ilgi plaukai ir skaisti oda pakeri daugelį klausytojų.

Ar jau turi panele.lt programėlę savo išmaniajame telefone? Parsisiųsk ją ir gauk visas naujienas pirmoji!
„iOS“ versija
„Android“ versija

Rodos, mergina savo išvaizda rūpinasi ir tam laiko negaili. Pakalbėjus su Juste, supratome, jog taip ir yra, nes merginai eksperimentavimas su išvaizda yra savotiškas atsipalaidavimas. 

Visgi Justė ne visuomet buvo patenkinta savo išvaizda. Paskaityk, kodėl. 

Turi nuostabius plaukus. Kokias priemones jų priežiūrai naudoji?

Šiuo metu naudoju „Lee Stafford“ plaukų linijos produktus. Labai ilgai ieškojau sau tinkančio apsauginio plaukų aliejaus, kuris neapsunkintų plaukų ir jų nesulipintų. Tuomet atradau „British hair“ linijos serumą, kuris labai skaniai kvepia, o pasinaudojus juo plaukai žvilga ir yra lengvai iššukuojami.

Sceninis makiažas alina odą. Kaip ją atgaivini?

Turiu nuotsabią kosmetologę, kuri padeda tinkamai prižiūrėti ir palepinti odą. Stengiuosi veido odos priežiūros priemonėms negailėti pinigų: tiek dieniniams, tiek naktiniams kremams. Na, ir žinoma, nuolatos geriu vandenį: jis yra grožio ir gyvybės šaltinis.

Koks yra tavo mėgstamiausias veido kremas?

„Maystar“ iš „Hidrovect“ linijos. Puikiai drėkina ir aprūpina odą deguonimi.

Be kokios kosmetinės priemonės negalėtum išsiversti?

Galėčiau išsiversti ir be kosmetinių priemonių, tačiau jei galiu džiaugtis jų teikiama nauda, kam jų atsisakyti? (šypsosi). O rankinėje visuomet turiu mineralinę pudrą ir lūpų balzamą.

Justė Starinskaitė
Justė Starinskaitė
Klubas.lt (M.Jurkutės nuotr.)

Ar lankaisi soliariumuose?

Ne, stengiuosi jų vengti, nes tikiu blogais prietarais apie soliariumus.

Kiek laiko per dieną skiri išvaizdai?

Galiu skirti apie 15 – 20 minučių. Tačiau savaitgaliais, prieš koncertus, užtrunku kur kas ilgiau. „Blogomis“ dienomis (taip vadinu tas dienas, kai nepavyksta tinkamai pasidažyti), galiu užtrukti ir valandą. Man patinka dažytis, eksperimentuoti: mane tas moteriškas procesas netgi žavi, ramina.

Ar anksti pradėjai dažytis?

Neslėpsiu, paauglystėje turėjau problemų su veido oda. Labai dėl to pergyvenau ir stengdavausi tai paslėpti. 

Kalbant apie makiažą, pradėjau dainuoti labai anksti, todėl tai ir padarė įtaką, jog pradėjau dažytis būdama gana jauna.

Justė Starinskaitė
Justė Starinskaitė
Klubas.lt (M.Jurkutės nuotr.)

Gal turi kokį ypatingą grožio receptą: natūralią kaukę, šveitiklį ar panašiai?

Kartais namuose pasidarau pilingą su kavos tirščiais ir medumi. Tačiau tikrasis mano grožio receptas yra reguliarus apsilankymas pas kosmetologę. Anksčiau netikėjau, jog tai taip reikalinga, dabar galiu teigti, jog tai ne prabanga, o būtinybė. Tik svarbu atrasti gerą specialistą ir neiti pas pirmą pasitaikiusį, nes tai gali kainuoti labai daug: žymes ar randus ant veido.

Kokiais kvepalais dažniausiai kvepiniesi?

Ilgą laiką kvepinausi „Kilian“ kvepalais, patiko „Guerlain Shalimar“ kvepalai, tačiau atėjo metas naujiems kvepalams. Šiuo metu ieškau sau patinkančio kvapo, tačiau ši užduotis nėra labai lengva, nes esu gana jautri kvapams.

Ko palinkėtum panelėms, kurios nori išlikti gražios?

Atsakysiu kiek iš kitos prizmės: grožis nėra kosmetikos kiekis ant veido, nėra plaukų spalva ar struktūra. Tai yra kur kas daugiau, tik kartais mes pačios, ypatingai dar būdamos jaunos, to nesuprantame. Kartais mūsų akimis regimi trūkumai yra tikrieji mūsų privalumai, nepamirškite ir nemaskuokite jų (šypsosi). Negailėkite pinigų gerai kosmetikai. Prisiminkite, jog geriau ne kiekis, o kokybė!

Sekite Panele.lt naujienas „Facebook'e“!

Sužinokite portalo panele.lt naujienas pirmieji ir skaitykite žurnalą „Panelė“! Trims portalo skaitytojams, užpildžiusiems anketą, dovanosime 3 mėn. žurnalo „Panelė“ prenumeratą.

Parašyk Redakcijai

Sekite mus:

Prenumeruok

Naujienlaiškį

Prenumeruodami portalą, Jūs sutinkate su taisyklėmis