GROŽIO ANKETA: Eglė Jurgaitytė atskleidė pavydo vertų plaukų paslaptį(FOTO)

Dainininkės ir modelio Eglės Jurgaitytės (17) negalėtume įsivaizduoti be plačios šypsenos. Kas ją verčia nuolatos šypsotis? Anot Eglės, šypsena yra neatsiejamas laimingos merginos talismanas.

Ar jau turi panele.lt programėlę savo išmaniajame telefone? Parsisiųsk ją ir gauk visas naujienas pirmoji!
„iOS“ versija
„Android“ versija

Tai, jog Eglė laiminga, mes tuo net neabejojame. Kadaise „Vaikų Eurovizijoje“ laimėjusi 3 vietą, mergina tapo žinoma visoje Lietuvoje. Tačiau šlovė jos nesugadino – ji visuomet išliko nuoširdi, draugiška ir atvira. Todėl taip pat atvirai šnekamės su Egle apie grožį. Tiesa, kai kurios Eglės naudojamos grožio priemonės tikrai stebina...

Egle, turi tokius plaukus, kurių kiekviena pavydėtų. Ar kažkaip ypatingai juos prižiūri?

Galiu prisipažinti, jog ypatinga plaukų priežiūra negaliu pasigirti. Stengiuosi jų nedžiovinti su karštu fenu ir, jei yra galimybė, leidžiu jiems išdžiūti natūraliai. Taip pat močiutė kažkada pakuždėjo, jog plaukus palepinti galima juos perplaunant dilgėlių nuoviru. Pabandžiusi šią procedūrą supratau, kad plaukai tikrai atsigavo ir tapo kur kas sveikesni.

Ar dažnai plaukus pakerpi, o gal esi viena iš ilgaplaukių, kurios plaukų nekerpa mėnesių mėnesius?

Niekada neturėjau trumpų plaukų. Kartais mėgstu juos patrumpinti daugiau negu įprastai, bet galiu tik pasidžiaugti, jog mano plaukai greitai atauga. Šiaip plaukus pakerpu, kai pradeda skilinėti jų galiukai. Labai mėgstu ilgų plaukų šukuoseną ir bent artimiausioje ateityje jų nusitrumpinti neketinu.

Ar kasdien naudoji daug makiažo?

Kasdienai stengiuosi vengti skystos pudros, mėgstu sausas arba mineralines pudras. Niekaip neišsiversčiau be skaistalų. Akis paryškinu blakstienų tušu, o lupas patepu balzamu.

Iš kur mokaisi atlikti makiažą?

Kai būdavau mažesnė, visada stebėdavau, kaip dažosi mano mamytė. Po kiek laiko ir pati panorau išbandyti kelias makiažo priemones. Žiūrėdavau įvairius vaizdo įrašus ir atsisėdusi priešais veidrodį stengdavausi atkartoti tam tikrą makiažą.

Mėgdavau dažyti drauges ir jos džiaugdavosi, jog yra galimybė pasigražinti. Taip po truputį mokausi bei tobulinuosi. Dažniausiai improvizuoju, nes tada pasidažyti pavyksta geriausiai.

Asmeninio archyvo nuotr.

Esi iš tų jaunų merginų, kurios, regis, nesusiduria su odos problemomis. Ar tai tiesa?

Tikriausiai turėčiau dėkoti genams dėl lygios veido odos. Taip pat stengiuosi ją tinkamai prižiūrėti - kiekvieną vakarą plaunu švelniu prausikliu, naudoju įvairias maitinamąsias kaukes bei geriu daug vandens.

Kokia tavo pati mėgstamiausia makiažo priemonė?

Blakstienų tušas. Kartais pakanka tik jo, ir akys atrodo iškart gyvesnės.

Kokią grožio procedūrą įvardintum kaip pačią maloniausią?

Pati maloniausia ir labiausiai atpalaiduojanti - karšta vonia su druskomis ar įvairiausiais aliejais. O po vonios odą palepinu mėgstamiausiu šokoladiniu kūno sviestu.

Eglė Jurgaitytė
Eglė Jurgaitytė
Asmeninio archyvo nuotr.

 

 

Sekite Panele.lt naujienas „Facebook'e“!

Sužinokite portalo panele.lt naujienas pirmieji ir skaitykite žurnalą „Panelė“! Trims portalo skaitytojams, užpildžiusiems anketą, dovanosime 3 mėn. žurnalo „Panelė“ prenumeratą.

Parašyk Redakcijai

Sekite mus:

Prenumeruok

Naujienlaiškį

Prenumeruodami portalą, Jūs sutinkate su taisyklėmis