Gražėji akyse: 3 žingsniai link tobulo pilvo preso (FOTO)

Žinsgniuoti link tobulo pilvuko, pasirodo, nėra taip sudėtinga. Net visai lengva ir smagu! Be to, treniruoti pilvo presą labai lengva namų sąlygomis. Kilimėlis ir tu - geriausias derinys, kuris padės pasiekti ryškių rezultatų.

Atmink - pilvo presas sudarytas net iš keturių raumenų porų, todėl treniruoti yra būtina kiekvieną jų! Todėl savaitgaliui tau - 3 efektyvūs pratimai, skirti skirtingoms pilvo preso dalims. Pradedam?

Apatinis pilvo presas. Šią pilvo preso dalį lavinant būtina susiriesti ir vėl atsitiesti. Atsisėsk ant kilimėlio, padėk rankas ant žemės ir pakelk kojas. Kojas trauk link krūtinės ir tuomet ištiesink jas. Kojos ir rankos privalo dirbti tuo pačiu metu - tiek susiriečiant, tiek atsitiesiant. Padaryk bent 40 tokių susirietimų ir atsitiesimų.

Pratimas apatiniam pilvo presui
Pratimas apatiniam pilvo presui
Fotolia nuotr.

Viršutinis pilvo presas. Šį pratimą atliekant treniruosis viršutinė pilvo preso dalis. Pratimas labai paprastas, bet yra vienas iš naudingiausių pratimų! Atsigulk ant nugaros, kojas sulenktas laikyk pečių plotyje, rankas uždėk už galvos. Nugarą stenkis išlaikyti tiesiai ir jokiu būdu nesikelk aukštai. Užtenka vos vos pakilti nuo žemės, svarbiausia, jog jaustum įtemptą pilvo presą. Netingėk, padaryk šį pratimą bent 40 kartų!

Pratimas viršutiniam pilvo presui
Pratimas viršutiniam pilvo presui
Fotolia nuotr.

Lavinami pilvo preso šonai. Šis pratimas ne tik naikina riebaliukus šonuose, bet ir tvirtina šoninį pilvo preso raumenyną. Atsigulk į tokią pačią padėtį, kaip antrojo pratimo, tik iškelk dešinę koją ir sulenk per kelį. O dabar stenkis keltis dešinės kojos pusėn. Atlik bent 30 tokių pratimų, o vėliau apkeisk koją ir pratimą vėl atlik iš naujo.

Pratimas pilvo preso šonams
Pratimas pilvo preso šonams
Fotolia nuotr.

Parašyk Redakcijai

Sekite mus:

Prenumeruok

Naujienlaiškį

Prenumeruodami portalą, Jūs sutinkate su taisyklėmis