Garsi manekenė: kaip susikurti savo stilių

Susikurti savo stilių visai paprasta, įsitikinusi viena žymiausių Lietuvos manekenių Aistė Jasaitytė-Čeburiak. Svarbiausia, nekopijuoti kitų ir nebijoti eksperimentuoti.

Ar jau turi panele.lt programėlę savo išmaniajame telefone? Parsisiųsk ją ir gauk visas naujienas pirmoji!
„iOS“ versija
„Android“ versija

„Nereikia žiūrėti, kas tinka draugei, ar kaip apsirengusios įžymybės. Greičiausiai toks pat makiažas, kvepalai ar drabužiai tau gali visai netikti. Geriau, verta įsiklausyti į save - kokios spalvos, muzika, laisvalaikis, hobiai ar kvapai patinka. Nereiktų bijoti kuo daugiau eksperimentuoti darantis makiažą ar renkantis drabužius. Jei suklysi, nieko tokio - stilių visada galima labai lengvai pakeisti, o į kritikus neverta kreipti dėmesio“, – sakė mados ir grožio pasaulyje nuo paauglystės besisukanti moteris.

Pati Aistė sau paauglei būtų palinkėjusi daugiau drąsos ir labiau pasikliauti savimi. Jos manymu, reiktų kuo mažiau dairytis į pernelyg nenatūralaus grožio įžymybes, tačiau nebūtina būti pilka pelyte. Tik drąsiai eksperimentuojant ir klausant savęs galima susikurti išskirtinį stilių.

Tačiau, prižiūrint savo veido odą eksperimentuoti nepatartina - reiktų pasikliauti specialistais. Jei nežinai geros kosmetologės, pasitark bent su vaistininku.

„Eurovaistinės“ inicijuotas Lietuvos moterų ir merginų dekoratyvinės kosmetikos priemonių naudojimo įpročių tyrimas parodė, kad tik trečdalis moterų ir merginų (31 proc.) dekoratyvinę kosmetiką renkasi pagal savo odos tipą, o jaunos merginos labiau kliaujasi ne specialistais, bet draugių patarimais.

Todėl renkantis dekoratyvinę kosmetiką reikėtų atidžiai išnagrinėti jos sudėtį, išsiaiškinti, ar kosmetika atitinka odos tipą ir tik tuomet rinktis kosmetikos priemonę. 

Sekite Panele.lt naujienas „Facebook'e“!

Sužinokite portalo panele.lt naujienas pirmieji ir skaitykite žurnalą „Panelė“! Trims portalo skaitytojams, užpildžiusiems anketą, dovanosime 3 mėn. žurnalo „Panelė“ prenumeratą.

Parašyk Redakcijai

Sekite mus:

Prenumeruok

Naujienlaiškį

Prenumeruodami portalą, Jūs sutinkate su taisyklėmis