CHARAKTERIS: į kokį supermodelį esi panaši? (FOTO)

Ar kada susimąstei, kokio garsaus pasaulio modelio charakteris sutampa su tavuoju? Ieškok savo pagrindinių asmeninių savybių ir paskaityk, kokie modeliai turi tokius pačius būdo bruožus.

Ar jau turi panele.lt programėlę savo išmaniajame telefone? Parsisiųsk ją ir gauk visas naujienas pirmoji!
„iOS“ versija
„Android“ versija

Dabar jau tikrai žinosi, kas yra tavoji ikona!

Jei esi ramaus charakterio. Tikrai nesi iš tų, kurios nuolat veržiasi būti priekyje ir lipdamos per kitų galvas siekia savo tikslų? Tuomet atitinki švelniųjų bruožų Mirandos Kerr asmenybę. Ši mergina, nors sulaukia daug dėmesio, niekada nesivaiko skandalų – jai būdingas ramus charakteris, ji šeimyniška, darbšti ir nuoširdi.

Miranda Kerr
Miranda Kerr
Vida Press

Jei esi labai užsispyrusi. Jei kažko užsibrėži – būtinai tai padarai? Tu be abejonės esi Gisele Bündchen  atitikmuo. Visai neseniai baigusi savo modelio karjerą Gisele yra tituluojama kaip daugiausiai uždirbantis modelis pasaulyje. Tačiau be savo užsispyrusio charakterio ji tikrai nebūtų pasiekusi šio titulo. Giselei Dievulis dovanojo ne tik tobulus genus, bet ir tvirtą, vokišką charakterį.

Gisele Bündchen
Gisele Bündchen
Vida Press

Jei esi karšto būdo, greitai užsiplieski. Iš visų modelių greičiausiai įsiplieskiančios vardą turi juodaodė Naomi Campbell. Ji ne kartą buvo sukėlusi konfliktus, kurie iškilo viešumon (pavyzdžiui, kai jos kambarinė papasakojo, kokio ūmaus charakterio yra Naomi ir kaip ji elgiasi su savo pavaldiniais). Vis dėlto niekas negali paneigti, jog Naomi yra įspūdinga mergina ir savotiško žavesio jai prideda jos nepalenkiamas charakteris.

Naomi Campbell
Naomi Campbell
Vida Press

Jei esi švelni, romantiką dievinanti asmenybė. Ko gero, tu gražioji angeliukė Candice Swanepoel. Ši mergina jau ilgą laiką kuria tvirtus santykius su mylimuoju, labai vertina ištikimybę ir ne kartą žurnalistams yra pasakojusi, kaip myli savo artimus draugus ir šeimą.

Candice Swanepoel
Candice Swanepoel
Vida Press

Jei esi labai aktyvi asmenybė. Mūsų mylimoji modelė Gigi Hadid yra ta, kuriai valandų paroje tikrai neužtenka. Ji pati prisipažino, jog šiuo metu jai nėra laiko net pagalvoti apie kokias nors problemas, nes jos grafikas yra be galo užimtas. Iš tiesų, Gigi pilna visur, o modelių agentus ji patraukia savo energija ir entuziazmu.

Gigi Hadid
Gigi Hadid
Vida Press

Jei nuotykiai yra tavo didžiausia aistra. Jei negali nusėdėti vienoje vietoje, o draugai tave vadina mažąja padūkele, tu tikrai esi lietuviškoji Cara Delevingne. Ši mergina nepaiso kitų nuomonės ir iš tiesų gyvena savo malonumui. Juk ji ne kartą yra sakiusi, jog linksmai nugyventi gyvenimą yra jos pagrindinis tikslas. Regis, jai tai puikiai sekasi – ne veltui ji yra tituluojama tikra vakarėlių liūte.

Cara Delevingne
Cara Delevingne
Vida Press

Jei dievini standartų laužymą. Stambesnių formų modelis Kate Upton visuomet ėjo prieš srovę ir tai jai labai pasitarnavo – juk šiuo metu ji yra viena žinomiausiu pasaulio modelių. Nesvarbu, jog jos kūno formos nėra 90 – 60 – 90, dizaineriai Kate yra įsimylėję už jos charizmą ir gebėjimą tobulai pozuoti. Tačiau ji pripažino, jog jos modeliavimo pradžia nebuvo tokia jau lengva... Juk modeliškųjų standartų ji niekada neatitiko, bet pažiūrėkite, kas yra dabar!

Kate Upton
Kate Upton
Vida Press

Jei nuolat geidi būti dėmesio centre. Tau patinka dėmesys, o be fotografų blyksčių tu jautiesi tarsi žolė be vandens? Veikiausiai esi tokio charakterio kaip Adriana Lima. Ši mergina visuomet atsiduria dėmesio centre. Nežinia – ar ji tai daro specialiai, o gal tiesiog turi įgimtą dovaną telkti apie save žmonių žvilgsnius. Viena aišku, jog ji tai daro tobulai, nes daugelis pasaulio merginų į ją lygiuojasi ir nori būti panašios.

Adriana Lima
Adriana Lima
Vida Press

Sekite Panele.lt naujienas „Facebook'e“!

Nori gražesnės veido odos? Pasidalink savo nuomone apie naują PANELĘ apačioje esančioje formoje ir laimėk veido valymo priemonę CLARISONIC! Neužmiršk parašyti savo vardo, pavardės bei el.pašto adreso. Nugalėtoją skelbsime birželio 24 dieną. Sėkmės!

Parašyk Redakcijai

Sekite mus:

Prenumeruok

Naujienlaiškį

Prenumeruodami portalą, Jūs sutinkate su taisyklėmis