7 namuose naudojamos priemonės, naudingos grožiui (KAIP PANAUDOTI)

Esame įpratusios naudoti daiktus pagal paskirtį. O jeigu į viską pažvelgtume kitu kampu?

Ar jau turi panele.lt programėlę savo išmaniajame telefone? Parsisiųsk ją ir gauk visas naujienas pirmoji!
„iOS“ versija
Eglė Straleckaitė „Grožio anketoje“), tinka tikrai ne vien maistui ruošti. Apie alyvuogių aliejaus kaukes plaukams jau tikriausiai esi girdėjusi. Tačiau gali naudoti alyvuogių aliejų ir veido procedūroms. Pamėgink vieną vakarą veidą nusiprausti alyvuogių aliejumi. Pamatysi, kaip kitą rytą žvilgės oda. 

Žaliosios arbatos maišeliai

Visą naktį šokai klube, o gal rašei rašto darbą? Tuomet, tikėtina, jog ryte tikrai neatrodai lyg naujai gimusi. Panaudok žaliosios arbatos maišelius paakių zonos atstatymui. Ir nepamiršk išgerti pačios arbatos - žalioji arbata tonizuoja ir padeda atgauti jėgas.

Lipni juosta

Lipnią juostą gali panaudoti ne tik kažką klijuojant. Panaudok šią kanceliarijos priemonę gražesniam akių makiažui. Jei dievini katės akių pavedimą, mažą gabaliuką juostos priklijuok įstrižai dešiniojo akies kampo ir tik tuomet brėžk akių kontūro pieštuku.

Avižų košė

Ji ne tik labai naudinga psuryčiams, bet ir gali pasitarnauti kaip grožio priemonė. Palaikyk avižas vandenyje valandai ir naudok jas kaip kūno šveitiklį. Avižos turi komponentų, kurie maitina odą. Be to, labai gerai nušveičia nešvarumus.

Dantų pasta

Dantų pasta nušveičia ne tik dantis. Ji taip pat gali padėti suteikti blizgesį tavo aksesuarams. Laikui bėgant jie praranda švytėjimą ir tampa ne tokie išvaizdūs. Tam, jog sugrąžintum jų ankstesniąją išvaizdą, pabandyk patrinti juos su dantų pasta ir nenaudojamu dantų šepetėliu. Patikėk, tai tikrai veikia!

Parašyk Redakcijai

Sekite mus:

Prenumeruok

Naujienlaiškį

Prenumeruodami portalą, Jūs sutinkate su taisyklėmis