6 grožio produktai, kuriuos privalai turėti vasarą

Vasaros metas tiesiog neatsiejamas nuo gražios išvaizdos. Tad ką iš grožio priemonių tu tiesiog privalai turėti vasaros sezonui?

Vasarą, kuomet oras yra karštas, mums, panelėms, reikalingos ypatingos grožio priemonės. Paskaitom!

Plaukų kaukė. Karštas oras sausina plaukus, o ypač plaukams kenkia deginimasis. Saulė yra linkusi galvos odą išsausinti, taip sukeldama pleiskanojimą ir galiukų skilinėjimą. Vasarą tiesiog PRIVALOMA plaukų kaukė, kuria reikia lepinti plaukus du kartus į savaitę.

Veido vanduo. Kai karšta, ne tik galvos, bet ir veido oda yra linkusi į problematiškumą. Tai padeda spręsti vadinamasis veido vanduo, kuris ne tik odą gaivina, bet ir drėkina.

Lūpų balzamas su apsauga nuo UV spindulių. Vasaros sezonu kenčia ne vien tik tavo kūno oda, lūpoms tiesiog būtina apsauga! Todėl rinkis ne paprastą lūpų balzamą, o su apsauga nuo saulės spindulių.

Tvirtos tekstūros nagų lakas. Vasarą nagų lakas yra linkęs greičiau nusilupti (matyt, dėl vasaros pomėgių, pavyzdžiui, smėlio lietimo rankomis), todėl važiuodama atostogauti būtinai naudok stiprinamąjį nagų laką.

Kūno šveitiklis. Grįžusi iš paplūdimio privalai nušveisti kūno odą. Tam puikiai tiks kosmetinis šveitiklis, o jei sieki sutaupyti, naudok kavos tirščius.

Mineralinė pudra. Būtent šios tekstūros pudra yra naudingiausia vasaros sezonu. Venk sunkios tekstūros, kreminių pudrų, nes jos tik dar labiau yra linkusios užkimšti poras.

Parašyk Redakcijai

Sekite mus:

Prenumeruok

Naujienlaiškį

Prenumeruodami portalą, Jūs sutinkate su taisyklėmis