5 žvaigždžių šukuosenos, kurias kopijuoja visi (FOTO)

Amerikos muzikos apdovanojimuose šiais metais ryškiausiai sužibėjo tos žvaigždės, kurios pasirinko ne tik efektingą drabužių stilių, bet ir akį traukiančias šukuosenas.

Į kokias šukuosenų tendencijas būtina atkreipti dėmesį, remiantis praūžusiais apdovanojimais?

Bob stiliaus šukuosena

Gigi Hadid visus pritrenkė savo naująja bob stiliaus šukusoena. Plaukų specialistai teigia, jog ekstrevagantiškasis bobas - 2015 metų geidžiamiausia šukuosena. Todėl jei planuoji keisti šukuoseną, pasvarstyk apie šį variantą. Žinoma, tokiai šukuosenai būtina kasdienė priežiūra - juk kas rytą privalai plaukus kelti, naudodama plaukų želė ir plaukų laką.

Vis dėlto dėl rezultato verta stengtis - tiek Gigi Hadid, tiek ir Ellie Goulding buvo tikros to vakaro šukuosenų karalienės.

Gigi Hadid
Gigi Hadid
Vida Press
Ellie Goulding
Ellie Goulding
Vida Press

Aukštasis kuodukas

Kuodai, ko gero, niekuomet neišeis iš mados. Ar tai būtų laisvi, ar kiek labiau suveržti kuodai, jie visuomet papuoš - nesvarbu, ar tai kasdieninis išėjimas į miestą, ar pasipuošimas šventei. Tai įrodė Kendall Jenner, apdovanojimams pasirinkdama aukštą kuodą, kurį puikiai įkomponavo netvarkingi kirpčiukai.

Kendall Jenner
Kendall Jenner
Vida Press

Paprastoji arklio uodegėlė

Visiška paprastai, tačiau be galo elegantiškai atrodė atlikėja Ciara, kuri paprastą arklio uodelėlę išryškino keleta tiesių sruogų prie pat veido. Rezultatas? Stilinga, neiššaukianti ir tobulai Ciarai tinkanti šukuosena. Rišant plaukus į arklio uodegėlę nepamiršk ištraukti tų kelių sruogelių - pamatysi, rezultatas pasikeis iš karto.

Ciara
Ciara
Vida Press

Retro bangos

Retro bangelės vel sugrįžta į šukuosenų olimpą. Vakaro retro karaliene tapo Demi Lovato, kuri trumpų plaukų šukuoseną subangavo ir bangas perkelė ant vieno šono. Iš tiesų, atrodo įspūdingai, tačiau atmink, jog tokia šukuosena platina veidą, todėl jei tavo veidas platesnis, verčiau rinkis bob stiliaus šukuoseną.
Demi Lovato
Demi Lovato
Vida Press

Tiesūs it styga plaukai

Gera žinia toms, kurių plaukai tiesūs tarsi stygos - šiuo metu tiesių plaukų šukuosenos ant bangos. Tai įrodo tiek Zendaya, tiek Selena Gomez, pasirinkusios kone identiškas plaukų šukuosenas. Dar viena ypatybė - sklastymas per vidurį. Deja, toks sklastymas tinka ne visoms, todėl prieš rinkadmasi sklastymo rūšį, gerai apmąstyk, koks sklastymas tau tinka pagal veido formą.

Zendaya
Zendaya
Vida Press

Selena Gomez
Selena Gomez
Vida Press

Parašyk Redakcijai

Sekite mus:

Prenumeruok

Naujienlaiškį

Prenumeruodami portalą, Jūs sutinkate su taisyklėmis