5 programėlės, kurios padės sulieknėti

Pirmajam pavasario mėnesiui artėjant į pabaigą ne viena mergina ima nerimauti, kad vis dar nepradėjo sportuoti ir ruoštis nenumaldomai artėjančiam bikinių sezonui.

Kai nepadeda jokio motyvacijos, švelnūs ir griežti pasižadėjimai sau, padės mažas prietaisas, kurio nepaleidi iš rankų, išmanusis telefonas. Na, galbūt ne pats telefonas, o jame esančios specialiai lieknėjimui skirtos (ir nemokamos!) programėlės.

„Blogilates“

YouTube“ fitneso sensacijos trenerės Cassey Ho sukurta programėlė suteikia galimybę iš daugybės trenerės siūlomų treniruočių klipų išsirinkti sau tinkamiausią ar net susidaryti sau treniruočių programą. Už papildomą mokestį galima gauti specialų kalendorių, kuriame rasi, kokias treniruotes iš siūlomų video klipų sąrašo turėtum pasirinkti, kad efektyviausiai padailintum figūrą. Programėlė taip pat turi interaktyvų forumą, kuriame vartotojos dalinasi savo „prieš ir po“ nuotraukomis. Puiki motyvacija pradėti ir tau!

„GAIN Fitness Cross Trainer“

Garsiausių pasaulio asmeninių trenerių patarimai, rekomendacijos ir visa krūva pratimų su išsamiomis nuorodomis, kaip juos daryti. Įsijunk šią programėlę sporto salėje ir nebereikės sukti galvos, kokius pratimus daryti ir kuriuos treniruoklius naudoti.

„Jillian Michaels Slim-Down“

Garsios amerikiečių trenerės Jillian Michaels sukurta programėlė leidžia sekti, kiek kalorijų suvartojai, žemėlapyje stebėti, kokį atstumą nubėgai, taip pat programėlėje rasi skirtingas treniruočių programas sukurtas skirtingo fizinio pasirengimo žmonėms. Jei niekada nesportavai, tačiau nori pradėti - rasi programą ir sau. Programėlės aprašyme teigiama, kad turėti šią programėlę yra tas pats, kas treniruotis kartu su garsiąja trenere. O ji garsėja disciplina, griežtumu ir gerais savo klientų rezultatais.

„The 7 Minute Workout“

Nuolat skundiesi, kad sportui neturi laiko? Ši programėlė siūlo trumpas, vos 7 minutes trunkančias treniruotes, kurios padės sustiprinti viso kūno raumenis, atsikratyti nereikalingų riebalų ir padidins ištvermę. Pasirink, kurią kūno dalį nori tobulinti, o programėlė pati parinks tau pratimus. Vėliau teliks 7 minutes iš širdies paplušėti!

„Nike Training Club“

Specialiai merginoms sukurta programėlė, kurioje rasi įžymybių trenerių ir garsių sportininkių patarimus bei pratimus. Galima rinktis iš skirtingų treniruočių programų, o vėliau rinkti „apdovanojimus“ už savo pasiekimus. Prie kiekvieno pratimo rasi paaiškinimą ir nuotrauką, kuri padės pratimą atlikti teisingai.


Didžiausio tiražo mėnesinis žurnalas „Panelė“ visuomet stebina unikaliomis istorijomis, savitu požiūriu, ryškiomis fotosesijomis ir nepakartojamais herojais.
Ar norėtum, kad žurnalas atkeliautų pas tave kas mėnesį? Dalyvauk konkurse ir laimėk žurnalo „Panelė“ prenumeratą 3 mėnesiams! Atsakyk į apačioje pateiktus klausimus ir neužmiršk įrašyti savo vardo, pavardės bei elektroninio pašto adreso.


Parašyk Redakcijai

Sekite mus:

Prenumeruok

Naujienlaiškį

Prenumeruodami portalą, Jūs sutinkate su taisyklėmis