Populiariųjų „vlogerių“ trijulė - Dejmukas, Edvinas Fruktas ir Džestina šiandien pradeda turą po Lietuvą!

Šiandien startuoja pirmasis, socialiniuose tinkluose žinomos ir gausų sekėjų skaičių turinčios, „vlogerių“ trijulės – Dejmukas, Edvinas Fruktas ir Džestina turas po Lietuvą. Nors kitose šalyse influenceriai dažnai organizuoja įvairius susitikimus su savo socialinių tinklų sekėjais, Lietuvoje to dar nebuvo. Klaipėdiečių trijulė pirmoji ryžosi tokiam iššūkiui.

Jaunieji „vlogeriai“ džiaugiasi, jog jų socialinių tinklų asmeninių paskyrų sekėjų skaičius nuolat auga ir jau nuo šiandien iki 17 dienos susitikimus su gerbėjais planuoja surengti net 8 Lietuvos miestuose - Šiauliuose, Vilniuje, Kaune, Utenoje, Panevėžyje, Marijampolėje, Palangoje ir Klaipėdoje.

„Kad ir kaip smagu bendrauti virtualioje erdvėje, norime, kad mūsų gerbėjai žinotų, jog esame realūs ir mokame gyvai bendrauti. Kita vertus, norime parodyti, kad ir mes esame tokie, kaip ir jie – smalsūs, aktyvūs, linksmi ir norintys tobulėti“, - sako populiarioji „vlogerių“ trijulė.

Nesuvaidintomis emocijomis „Youtube“ lankytojus sužavėjusi trijulė vertina kiekvieną savo gerbėją, todėl susitikimų metu žada smagiai leisti laiką - atsakyti į visus užduotus klausimus, kartu kurti bendrus vaizdo „vlogus“ ir daug fotografuotis.

„Nepraleiskite progos artimiau susipažinti su mumis, ateikite ir puikiai praleisime dieną kartu! Pažadame daug geros nuotaikos ir netikėtų siurprizų“, - asmeninėse socialinių tinklų paskyrose savo gerbėjus į susitikimą kviečia populiarieji influenceriai.

Dejmukas – influencerė, „Youtube“ kanale turinti daugiau nei 37 tūkst., o „Instagram“ paskyroje daugiau nei 40 tūkst. gerbėjų. Dejmukas vaizdo įrašus kuria ir talpina „Youtube“ kanale jau pusantrų metų. Mėgsta bendrauti, kurti, filmuoti, montuoti, fotografuoti bei fotografuotis. Laisvalaikiu vaizdo įrašus kuria kartu su Edvinas Fruktas ir Džestina.

Edvinas Fruktas - Socialinių tinklų žvaigždė, įvairių vaizdo įrašų kūrėjas. Šiuo metu „YouTube“ kanale turi daugiau nei 24 tūkst., o „Instagram“ paskyroje daugiau nei 18 tūkst. gerbėjų, kuriuos stebina realiais, nesuvaidintais, humoristiniais vaizdo įrašais. Originalių vaizdo filmukų kūrimu - filmavimu ir montavimu domisi nuo dvylikos metų.

Džestina – „vlogerė“, influencerė, „YouTube“ kanale turinti daugiau nei 17 tūkst., o „Instagram“ paskyroje daugiau nei 15 tūkst. gerbėjų. . Džestina mėgsta aktyvų laisvalaikį, kurį stengiasi užfiksuoti, o įrašais pasidalinti su draugais bei gerbėjais. Įvairius vaizdo įrašus kurti pradėjo prieš metus ir dabar tuo labai džiaugiasi.
Susitikimai vyks:

birželio 11 d. 15:00 val. Šiauliai ( Fontanas ,,Saulės diskai“ );

birželio 12 d. 15:00 val. Marijampolė (Basanavičiaus aikštė);

birželio 13 d. 15:00 val. Kaunas (Laisvės alėja);

birželio 14 d. 15:00 val. Vilnius (Socialinių mokslų kolegija, Kalvarijų 137E);

birželio 15 d. 15:00 val. Utena (Dauniškio parkas);

birželio 16 d. 15:00 val. Panevėžys (Laisvės aikštė);

birželio 17 d. 12:00 val. Palanga (Fontanas - šalia Palangos tilto ,,Jūratė ir Kąstytis” );

birželio 17 d. 16:00 val. Klaipėda (No.74 Sandėlys).

Parašyk Redakcijai

Sekite mus:

Prenumeruok

Naujienlaiškį

Prenumeruodami portalą, Jūs sutinkate su taisyklėmis