Drabužiai, kuriuos vilkėdama sulauksi daugiausia vaikinų komplimentų

Garsus užsienio portalas, nagrinėjantis vyrų ir moterų santykius, nusprendė atlikti trumpą vyriškosios auditorijos apklausą bei išsiaiškinti, kokiais drabužiais apsirengusios moterys galėtų sulaukti daugiausia komplimentų iš vyriškosios lyties. Atsakymai mus nustebino - tikrai nesitikėjome, jog šešetuke atsidurs, pavyzdžiui, skrybelaitės!

Aptemptos suknelės. Klausimas, kodėl šios suknelės atsidūrė pirmoje vietoje, ko gero, nekils. Šios suknelės išryškina figūros privalumus, be to, pabrėžia merginų moteriškumą. Tiesa, tokios suknelės tinka ne kiekvienai ir vaikinai tai pripažįsta. Vis dėlto jei merginos kūno formos leidžia tokias suknelės dėvėti, tuomet... į trasą! Komplimentų gausybė garantuota.

Džinsai. Regis, pats banaliausias, kasdieninis, pabodęs aprangos variantas? Vaikinai taip nemano ir džinsams skiria garbingąją antrąją vietą. Tiesa, čia reikėtų pabrėžti, jog ne visi džinsų tipai patrauklūs vaikinams. Vaikinai kaip dailius ir tinkamus įvardina siaurus džinsus, kurie pabrėžia figūros privalumus, tačiau kartu nesukausto ir suteikia stiliui laisvumo, lengvumo.

Gėlėtos suknelės ir sijonai. Suknelės - nesvarbu, ilgos ar trumpesnės, vaikinams visada bus moteriškumo simbolis. Vasara yra metas, kai suknelėmis galime puoštis dažnai. Vaikinai negali atsispirti panelėms, kurių suknelių medžiagą plaiksto vėjas. Gėlės dažnam vaikinui asocijuojasi su moteriškumu, subtillumu, švelnumu, todėl jiems atrodo patrauklios ne tik gėlėtos suknelės, bet ir sijonai. Tokio tipo sijonai, kurie, beje, šį sezoną yra labai madingi, vaikinams patinka, nes ne tik pabrėžia figūros privalumus, bet ir išryškina moteriškumą.

Šortukai. Vasara be šortukų - ne vasara. Tą patį gali pasakyti ir dauguma vaikinų, kurie tiesiog neįsivaizduoja vasaros be armijos merginų, pasipuošusių šortukais. Džinsiniai, plėšyti, dryžuoti, taškuoti, su įvairiais ornamentais ar piešinėliais - vaikinams patinka visi šortukai, svarbiausia, jog pati mergina su jais jaustųsi gerai. Šortukai neturėtų būti pernelyg atviri, nes paslaptis visuomet masina labiau nei provokacija.

Rafinuotumo suteikiančios skrybelaitės. Vasarą be šio galvos aksesuaro daugelis merginų neįsivaizduoja savo paplūdimio aprangos. Skrybelaitės - labai moteriškas ir žavus aprangos akcentas, kuris labai patinka ir vaikinams. Merginos su skrybelaitėmis vaikinams atrodo tikros damos, kurios turi gerą skonį ir yra išsilavinusios. Kaipgi tokios neužkalbinsi? Komplimentų sulauksi kaipmat!

Palaidinės, atidengiančios pečius. Pečiai yra tokia kūno dalis, kurios atidengimas yra intymus, tačiau tikrai ne vulgarus veiksmas. Merginos, pasipuošusios pečius atidengiančiomis palaidinėmis, vaikinų akimis yra labai žavios. O jei dar pečiai yra subtiliai įdegę ir patepti šiek tiek švelnaus bronzanto... pasaka! Garbinga ketvirta vieta šioms ypatingoms palaidinėms.

Parašyk Redakcijai

Sekite mus:

Prenumeruok

Naujienlaiškį

Prenumeruodami portalą, Jūs sutinkate su taisyklėmis