Kirpėja atsisakė plikai nuskusti šią merginą. Tu pažiūrėk, ką jai pavyko padaryti!

Nematydama kitos išeities, jauna mergina paprašė kirpėjos ją nuskusti plikai, tačiau kirpėja nepabūgo iššūkio ir nusprendė padėti merginai sutvarkyti jos susivėlusius plaukus.

16-metė sunkia depresijos forma serganti mergina užsuko į grožio saloną. Ją pamačiusi kirpėja Kayley Olsson nustebo pamačiusi susikrimtusią merginą, kurios plaukų būklė buvo tiesiog siaubinga - viskas sulipę ir susivėlę į vieną gumulą. Mergina jautėsi beviltiškai, todėl tiesiog paprašė nuskusti ją plikai.


Nuotrauka: facebook.com/kayley.olsson„Į mano saloną užsukusi paauglė kelerius metus kentėjo nuo depresijos. Ji jautėsi tokia sugniuždyta ir nieko verta, kad nesugebėdavo net susišukuoti, atsikeldavo tik tam, kad nueitų į tualetą. Mergina prisipažino, kad bandė išsišukuoti plaukus tik dėl to, kad mokykloje reikės fotografuotis nuotraukų albumui, tačiau šioje situacijoje padaryti tai savarankiškai praktiškai neįmanoma. Tai sudaužė man širdį ir mes padarėme viską, kad išsaugotume šios mergaitės plaukus. Noriu, kad tai būtų pamoka visiems. Emocinis lūžis gali nutikti bet kuriam iš mūsų, nepriklausomai nuo amžiaus. Tėvai, atkreipkite į tai dėmesį ir neatstumkite vaiko. Vaikas niekada neturėtų jaustis toks bevertis, kad net nenorėtų susišukuoti plaukų. Praleidus 8 valandas vakar ir 5 valandas šiandien pagaliau privertėme šią nuostabią merginą nusišypsoti ir pajusti savo vertę. Paskutiniai jos žodžiai buvo: „Šiandien fotografuodamasi aš tikrai šypsosiuos, jūs privertėte mane pasijusti savimi iš naujo“ - savo facebooke rašo Kayley.


facebook.com/kayley.olssonŠis įrašas ir nuotraukos Kayley facebook puslapyje sulaukė daugiau nei 200 000 žmonių palaikymo, o įrašu pasidalino dar 75 000 žmonių. Sujaudinti istorijos jie dėkojo Kayley už tai, kad nepaliko merginos bėdoje ir padarė viską, kad jai padėtų.

Parašyk Redakcijai

Sekite mus:

Prenumeruok

Naujienlaiškį

Prenumeruodami portalą, Jūs sutinkate su taisyklėmis