Šis vaikinas ieško merginų Tinderyje, kad galėtų nemokamai keliauti po Europą

Žiūrint į Anthony Botta Instagramo nuotraukas gali sukilti lengvas pavydo jausmas. Pasakiškas gyvenimas - keliauji ir pramogauji!

Iš kur tiek pinigų? Jų praktiškai nereikia, kuomet į savo namus tave priima atsitiktinės merginos. Anthony naudojasi Tinder programėle tam, kad nereikėtų švaistyti pinigų viešbučiams ar nuomojamiems apartamentams. Ir jam tikrai puikiai sekasi - 25 metų vaikinas jau pabuvojo 21 merginos namuose.

A post shared by Tinder Surfer (@zebotta) on Jan 9, 2018 at 9:39am PST

A post shared by Tinder Surfer (@zebotta) on Jul 7, 2017 at 9:44am PDT

„Nesu labai reiklus, tad vienintelis mano tikslas - rasti vietą, kurioje galėčiau apsistoti, - pasakoja Anthony ir prisipažįsta, kad ne visos jo sutiktos merginos paliko gerą įspūdį, tačiau tai jo tikrai neatbaidė nuo tolimesnių nuotykių ieškojimo. - Kiekviename mieste, kuriame lankiausi, pavyko rasti merginų, sutinkančių mane priimti į savo namus. Tik Vienoje nepasisekė, tad teko iškart vykti į Bratislavą“.

Anthony keliauja be aiškaus plano, tad vienose vietose apsistoja vos vienai dienai, kitur užtrunka ilgėliau. „Tai buvo tiesiog beprotiškai geras namas, - apie 5 dienas trukusią viešnagę Miunchene pasakoja vaikinas. - Baseinas, pirtis, net privati treniruoklių salė! O kaimynystėje - garsūs futbolininkai“.

A post shared by Tinder Surfer (@zebotta) on Sep 29, 2017 at 12:22am PDT

A post shared by Tinder Surfer (@zebotta) on Feb 22, 2017 at 12:29pm PST

Tau, be abejonės, smalsu sužinoti ir šiek tiek pikantiškesnių dalykėlių. Patenkinsime tavo smalsumą: tikroji meilė Anthony širdies kol kas nesuspaudė, bet su kai kuriomis merginomis aistros tikrai liepsnojo. Bet buvo ir tokių, kurios vaikinukui iš karto aiškiai parodė, kad nieko tikėtis neverta ir miegoti jam teks ant sofos.

Į kokį pasaulio kraštą Anthony keliaus dabar? Tikriausiai jis ir pats dar to nežino, tad belieka sekti jo nuotykius Instagrame.

Parašyk Redakcijai

Sekite mus:

Prenumeruok

Naujienlaiškį

Prenumeruodami portalą, Jūs sutinkate su taisyklėmis