Jis dar tik tavo simpatija? 7 žingsnių planas, kuris padės jį paversti vaikinu

Tavo svajonėse - laikymasis už rankučių, pokalbiai iki paryčių ir romantiški bučiniai. Tu trokšti, jog tavoji simpatija virstų tuo, kas galėtų vadintis tikru tavo širdies draugu. Štai tau patarimai, kaip simpatiją paversti tavo vaikinu.

PIRMA - BŪK INICIATYVI. Nebijok jam parašyti pati. Bailiukės dažniausiai taip ir lieka už borto, todėl nebijok jam parašyti pirma: kaip jam sekasi, ką jis veikia, gal net pasiūlyk susitikti. Vadovaukis logika – juk žemė nesugrius, jei jam parašysi? Beje, šį principą gali naudoti tik porą kartų. Jei ir vėliau jis tau nerašo, nebesistenk. Tikriausiai jo nedomini...

ANTRA - NEPRITRŪK IDĖJŲ. Kartu nuveikite kažką smagaus. Kai eisite susitikti, pasiūlyk savo simpatijai laiką praleisti ten, kur yra daug ekstrymo. Tai gali būti važinėjimas riedlente, riedučiais, apsilankymas atrakcionų parke ar panašiai. Adrenalinas, išsiskirantis tokių veiklų metu, padidins buvimo kartu įspūdį. Tai labai svarbu, nes vaikinas vis prisimins, kaip smagu jums buvo leisti laiką kartu.

TREČIA - IŠLAIKYK INTRIGĄ. Leisk jam žinoti, jog kito vaikino neturi, bet esi užimta veiklomis. Kai susitiksi su juo, subtiliai užsimink apie tai, jog esi laisva daryti, ką nori, pavyzdžiui, daugiau laiko skirti buvimui su draugais. Tačiau jokiu būdu netapk ta dejuojančia forever alonere – tokios panelės atstumia, nes vaikinai mano, jog draugaujant jos bus labai prieraišios ir neleis jiems net atsikvėpti.

KETVIRTA - SPINDULIUOK PASITIKĖJIMĄ. Parodyk susidomėjimą. Neslėpk savo jausmų. Pamačiusi simpatiją ne nusuk akis, o žvelk tiesiai į jį. Akių kontakto galia yra įspūdinga, nes ji priverčia vaikiną atkreipti į tave dėmesį. Mesk ledo karalienės įvaizdį šalin. Jis suveikia tik tuomet, kai vaikinas yra aklai tave įsižiūrėjęs. Kitu atveju privalai stengtis. Pasitikėk savimi Joks vaikinas nenorės būti su panele, kuri nepasitiki savimi ir yra nuolat nerimaujanti dėl savo išvaizdos ar kitų dalykų. Tavo simpatija į tave atkreips dėmesį tik tuomet, kai matys, jog tu save myli ir esi užtikrinta dėl savo veiksmų. Tylios pelytės, kurios kompleksuoja dėl kiekvieno iškilusio spuogelio, tikrai nepretenduoja tapti vaikinų numylėtinėmis.

PENKTA - IŠLAIKYK SAVITUMĄ. Nesistenk pavirsti panele tobuląja. Kad ir kaip norėtumėme būti idealios panelės, tenka susitaikyti su karčia tiesa: tobulų nebūna. Todėl jei bandysi save paversti ta, kuri yra ir graži, ir šmaikšti, ir protinga, prie gero tai gali neprivesti. Vaikinai dažnai užuodžia, jog mes bandome apsimesti tuo, kuo nesame.

ŠEŠTA - FLIRTUOK. Jei nori, jog vaikinas taptų tau daugiau nei draugu, privalai išmokti flirto technikos. Niekas nesako, jog turi kiekvieną sekundę akimi mirkčioti vaikinui ar be perstojo sukti plaukų sruogas aplink pirštus. Tačiau norint simpatiją priversti tau kažką jausti, privalai susukti jam galvą. Jei manai, jog flirto technikų išmokti neįmanoma, klysti. Internete apstu informacijos šia tema, todėl paskaičiusi teoriją pabandyk išmėginti ją praktiškai!

SEPTINTA - NEPAMIRŠK PASIRŪPINTI SAVIMI. Kad ir kaip tam priešintumėmės, daugelis vaikinų myli akimi. Tai nereiškia, jog visada turi atrodyti tarytum princesė, tačiau siekdama simpatiją paversti savo gyvenimo draugu, turi spinduliuoti moteriškumą.

Parašyk Redakcijai

Sekite mus:

Prenumeruok

Naujienlaiškį

Prenumeruodami portalą, Jūs sutinkate su taisyklėmis