„Saulėlydžio“ žvaigždė atsipalaidavo - nebeprimena Holivudo žavuolės? (FOTO)

Teigiama, jog sėkmingi, darnūs santykiai dažniausiai veda link tobulos harmonijos ir neretai... apvalesnio pilvuko. Kai esame vienišos, neretai kur kas labiau prisižiūrime ir stebime, ką dedame į burną, nes juk vis dar esame santykių rinkoje!

O štai suradus savo antrąją pusę pagaliau pasiekiame savo harmonijos epicentrą ir atsipalaiduojame. Leidžiame sau pasimėgauti kaloringesniais patiekalais, vietoje sveikos vakarienės neretai pasirenkame picą su daug riebaus sūrio, sporto salę iškeičiame į romantiškus pasivaikščiojimus valgant šokoladinius ledus...

Regis, panaši situacija nutiko ir Saulėlydžio žvaigždei, jaunimo numylėtinei Kristen Stewart, kuri su mergina, manekene Stella Maxwell pastebėta vaikštinėjanti parke. Vos prieš metus Kristen figūra buvo itin liauna - jokio papildomo kilogramėlio bei liaunas, lieknas pilvukas.

Štai kaip Kristen atrodė vos prieš metus:

Kristen Stewart
Kristen Stewart
Vida Press

Šiandien Kristen nesibaimindama reakcijos renkasi trumpus marškinėlius, atidengiančius suapvalėjusį pilvuką. Galbūt jis nebėra toks plokščias kaip prieš metus, tačiau Kristen jaučiasi sveika ir patenkinta asmeniniu gyvenimu.

Kristen Stewart
Kristen Stewart
Vida Press

Žinoma, skeptiškesni Kristen gerbėjai, pamatę fotografijas, kaipmat ragina įžymybę apsilankyti sporto salėje, mat Holivudo žvaigždei nevalia apsileisti ir užsiauginti papildomų kilogramų, ypač pilvo srityje.

Kristen Stewart pilvukas
Kristen Stewart pilvukas
Vida Press

Vis dėlto žinant tai, kokia šiuo metu laiminga yra Kristen, neverta jos pulti dėl to, jog ši priaugo keletą kilogramų. Svarbiausia, jog širdyje ji jaučia džiugesį, o į visuomenės nuomonę ji niekada pernelyg nekreipė dėmesio.

Kristen Stewart ir Stella Maxwell
Kristen Stewart ir Stella Maxwell
Vida Press

Parašyk Redakcijai

Sekite mus:

Prenumeruok

Naujienlaiškį

Prenumeruodami portalą, Jūs sutinkate su taisyklėmis