10 ryškiausių šaltojo sezono aprangos tendencijų: rekomenduoja Lietuvos stileivos (FOTO)

Šaltasis sezonas - metas, kuomet estetiką, madą, šiuolaikiškumą ir rafinuotumą būtina suderinti su komfortiškumu. Drabužis turi atlikti dvi pagrindines funkcijas - būti šiltas, patogus bei šiuolaikiškas. Regis, garsiausioms Lietuvos stiliaus blogerėms derinti aprangą pavyksta be didelių pastangų. Štai ir dešimt šaltojo sezono tendencijų, pastebimų stileivų „Instagram“ paskyrose:

RYŠKŪS OVERSIZED KAILINIAI. Gabrielė Mockevičiūtė ir jos oversized salotiniai kailiai. Nesušalti ir kartu išlikti stilingai įmanoma! Nuobodokus juodus, pilkšvus ar sniego atspalvio kailinius keisk ryškesniais. Šiuo metu ant bangos violetinės, rausvos, purpurinės, salotinės, mėlynos spalvos, tad metas pagaliau pabandyti išsiskirti iš minios.

When in Paris

A post shared by Gabriele Mockeviciute (@gabriele.moc) on Jan 10, 2018 at 10:39am PST

BORDO, VISUR BORDO. Kamilė Dambrauskaitė ir jos puikus pūkinės striukės bei kostiumėlio derinys. Bordo atspalvis - amžinas kaip ir klasikinė juoda spalva, o šį sezoną jo tendencija itin ryški. Stiliaus blogerė Kamilė iš pažiūros nuobodoką galinčią pasirodyti juodą pūkinę striukę derina prie nuostabaus kelnių bei švarko kostiumėlio. Tiesiog idealus variantas kulniuojant į mokyklą ar univeristetą!

KAILIŲ ĮVAIROVĖ. Monika Kazakevičiūtė - Kriščiūnienė ir jos kailiuotas sportinis stilius. Kailis jau senokai nebėra vien rafinuotumo elementas. Monika ramiam pasivaikščiojimui parke renkasi ilgus melsvus kailinius pilkšvomis rankovėmis bei sportinius batelius, kurie įvaizdžiui suteikia lengvumo.

7

A post shared by Monika Más (@monikakz_) on Nov 12, 2017 at 4:27am PST

BLIZGI PŪKINĖ STRIUKĖ. Rūta Gyvytė ir jos funkcionalus tviskesys. Nors daugeliui tviskančios pūkinės striukės vis dar primena ateivius, mados profesionalai susivieniję - tai viena karščiausių šio sezono mados tendencijų. Rūta komfortišką striukę derina prie elegantiškos perjuosiamos rankinės ir visapusiškai įtvirtina miesto merginos įvaizdį.

RAUDONOS DETALĖS. Gabrielė Gzimailaitė universalų sportbačių bei palto derinį pagyvina raudonomis detalėmis - megzta kepurėle ir smulkia rankine. Pastebėk, raudonos detalės vyrauja ir garsiausiose dizainerių kolekcijose, tad kiek primiršta buvusi ugnies spalva vėl grįžta ir į mados pasaulį įpučia naujų vėjų.

Looking like a 🍄

A post shared by Gabriele Gzimailaite (@gabrielegz) on Jan 12, 2018 at 9:18am PST

KOMFORTIŠKAS STILIUS. Stilistė Gabija Varnaitė madą kombinuoja su komfortiškumu - lengva chaki atspalvio striukė, talpi kuprinė, akiniai nuo saulės - būsi pasirengusi ištverti nors saulėtą, tačiau itin šaltą žiemos dieną.

For those days when all You can think of is comfort @audimas_com #eyesmast #fashionblogger #audimas #streetstyle #streetwear #instyle #outfit #outfitoftheday #potd #ootd #sport #sportswear #casual #look #lv #dior #instafashion #instadaily #blogger #womensfashion #wiwt

A post shared by EYES MAST (@gabijavarnaite) on Nov 1, 2017 at 6:28am PDT

LAISVŲ KAILINIŲ IR SIAURŲ KELNIŲ DUETAS. Žiemos sezonu įprasta rinktis apatinę kūno dalį dengiančias striukes, paltus ar kailinius, tačiau jei proga ištaigingesnė ar paprasčiausiai norisi išsiskirti, stiliaus blogerė Karolina Marozaitė pataria nebijoti eksperimentuoti. Rezultatas - figūros linkius pabrėžiantis duetas, kurio puikus užbaigiamasis akcentas gali būti aukštakulniai.

BOHEMIŠKO TIPO KELNĖS SU KUTAIS. Blogerė Darja Tupčaja šiuo metu itin madingas platesnes kelnes su blizgia aplikacija šonuose bei kutais kuo puikiausiai derina prie smailesnių aukšto kulno batų.

PĖDKELNĖS SU TAŠKELIAIS. Stiliaus blogerė Simona Aleknaitė rinkdamasi žiemos aprangą atsižvelgia į visus kriterijus - spalvas, karpymus, tekstūras. Šį sezoną madingos pėdkelnes, dekoruotos smulkiais žirneliais pagyvina įvaizdį ir suteikia jam moteriškumo.

ODINĖ STRIUKĖ. Manai, jog šis viršutinis drabužis - rudens bei pavasario atributas? Klysti. Jei sugebi odinei striukei suteikti žiemiškesnį įspūdį, kaip tai daro Simona Ubartienė, nušauni du zuikius vienu šūviu - ir nejauti žvarbos, ir neapsikrauni storos medžiagos kailiniais ar striukėmis.

Parašyk Redakcijai

Sekite mus:

Prenumeruok

Naujienlaiškį

Prenumeruodami portalą, Jūs sutinkate su taisyklėmis