Sportiniai bateliai žiemos sezonu: komforto bei dekoratyvumo duetas

Permainingi žiemos orai verčia ieškotis ne tik šiltos, bet ir komfortiškos avalynės. Vienas iš pasirinkimų - gatvės stilių atitinkantys batai, labiausiai mėgstami jaunimo. Sportinio stiliaus avalynė kiekvienu metų sezonu išlieka aktuali, keičiasi tik tokios avalynės formos, detalės bei akcentai.

Patogumui prioritetą teikiantys ir šaltuoju sezonu turi pasirinkimą, kaip jaustis komfortiškai, tačiau kartu atrodyti šiuolaikiškai. Garsiausių pasaulio mados namų atstovai tvirtina, jog stiprias pozicijas mados pasaulyje turintys sportbačiai žiemos sezonu kvies išreikšti savo asmenybes. Šį sezoną sportinių batelių madoje vyrauja dekoratyvumas, blizgūs sportinių batelių akcentai bei ryškios spalvos. Siūloma nepabijoti sportbačių derinti prie avangardiškesnių ar puošnesių drabužių derinių. Taip sukuriamas originalus bei kontrastingas įvaizdis, kuris įsimena daugeliui. Originalumą pabrėžia ir įvairių atspalvių bei medžiagų raištelių pasirinkimas. Jei norima išskirtinesnio gatvės stiliaus akcento, patariama batų raištelius keisti kaspinėliais, kurie suteikia rafinuotumo.

Sportinių batelių madomis sekantis prekybos tinklas Sizeer idėjų taip pat semiasi iš gatvės stiliaus, kurio vienas pagrindinių akcentų yra sportiniai bateliai. Savo dėmesį koncentruodamas į žinomus prekės ženklus, prekybos tinklas kuria sportinių batelių kultūrą, pasižyminčia savitumu. Prekybos tinklo asortimente rasite ir sportinių drabužių bei avalynės „Confront“ prekinio ženklo siūlomą avalynę, pasižyminčią originalumu. Plati batų modelių variacija, dailus dizainas ir komfortiškumą bei šilumą užtikrinančios avalynės medžiagos - tai, ko reikia žmogui, įkvėptam žiemos sezono gatvių.

Parašyk Redakcijai

Sekite mus:

Prenumeruok

Naujienlaiškį

Prenumeruodami portalą, Jūs sutinkate su taisyklėmis