Kraupiai lieknos žvaigždės, kurios privalo 2018 m. priaugti svorio (FOTO)

Vaišėmis nukrautas šventinis stalas šių garsių pasaulio merginų bei moterų, regis, nevilios. Nors žiniasklaidoje eskaluojamas jų lieknumas, o gerbėjai bei artimieji prašyte prašo susirūpinti savo per menku svoriu, šios įžymybės ir toliau drastiškai lieknėja. Ateinančiais metais jos žūtbūt privalo priaugti svorio, jog toks svorio metimas nevirstų didžiule nelaime.

Brigit Malcolm. Vienas garsiausių (ir liesiausių) Victoria Secret modelių, šviesiaplaukė Brigit ne kartą buvo kaltinama lieknumo skatinamų jaunų merginų gretose. Iš tiesų, būdama itin liekna ji demonstruojama tamsiąją modelių pasaulio pusę - sportą iki devinto prakaito ir griežtą mitybos ribojimą. Nors šiuo metu, kaip teigiama, Brigit yra priaugusi keletą kilogramų, dar šių metų viduryje ji demonstravo pernelyg menką svorį - jos kojos buvo tarsi pagaliukai, o rankos tarsi mergaitės. Baisoka tai, jog daugelis jaunų ir gyvenimiškosios patirties turinčių merginų į ją lygiuojasi...

I never want to leave you @rottnestislandwa ❤

A post shared by Bridget Malcolm (@bridgetmalcolm) on Jan 5, 2017 at 2:32pm PST

Neseniai žiniasklaidoje paskelbus faktą apie Angelinos Jolie svorį, kuris tesiekia 35 kilogramus, daugelis nustebo: ar tai nėra fikcija? Suaugusi moteris, turinti tirs biologinius ir tris įvaikintus vaikus, sveria tiek pat, kiek liauna dvylikametė paauglė.Angelinos veidas atrodo kraupokai - išsišokę skruostikauliai byloja, jog vargu, ar aktorė ką nors valgo. Nors būdama tokio amžiaus moteris vardan savęs ir savo vaikų turėtų atidžiau pasirūpinti savimi, regis, ji vis dar vaikosi lieknumo madų arba paprasčiausiai niekaip neišsigydo rimtų valgymo sutrikimų. Angelinai artimi žmonės prašo pagalbos ir trokšta, jog susivieniję gerbėjai ir perdėtas žiniasklaidos dėmesys aktorės svoriui paskatintų žvaigždę imtis kardinalesnių gydymo priemonių.

Angelina Jolie
Angelina Jolie
Vida Press

Angelina Jolie
Angelina Jolie
Vida Press

Kai mados pasaulyje pradedi suktis vos trylikos, tikėtina, jog vos po kelerių metų sukaupi ne tik didelį patirties bagažą, bet ir gauni dovanelę - pavargusią išvaizdą. Puiku, kai esi suaugusi, savarankiška mergina ir gebi kontroliuoti poilsio bei darbo režimą, tačiau Kaia Gerber, Cindy Crawford dukrelei - vos šešiolika... Maksimalizmas šiuo amžiumi laimi prieš kitas vertybes, o kur dar modeliams būdingas perfekcionizmas. Kaia - neįtikėtinai liekna, todėl beveik nesitiki, jog stengiasi, kad mityba būtų pilnavertė.Regis, gerbėjų nerimas pagrįstas. Gražuole kadaise laikyta mergina šiuo metu labiau primena vaiduoklį, o ne energija trykštančią paauglę!

figures

A post shared by Kaia (@kaiagerber) on Nov 13, 2017 at 9:13am PST

november flowers

A post shared by Kaia (@kaiagerber) on Nov 21, 2017 at 11:16am PST

Kultinės komedijos Amerikietiškas pyragas žvaigždės Taros Reid gerbėjai dėl jos lieknumo būgštauja jau antri metai ir daugeliui vis kyla klausimas, kaip būdama tokia kraupiai liekna Tara gali funkcionuoti kaip normalus, sveikas žmogus.Perdėtai sulysusi - tik taip būtų galima pasakyti žvelgianti į kadaise putlių kūno formų buvusią Tarą. Nors vaikštinėdama Niujorko gatvėmis ji atrodo kaip niekuomet entuaziastinga, daugelis nesuvokia, kaip būdama tokia liesa ji išlieka energinga.Ji toli gražu neprimena sveikata nesiskundžiančios jaunos moters. Aplinkiniai kuždasi, jog Tara šiuo metu išgyvena asmeninę krizę, todėl tai matyti ir išvaizdos aspektu. Tikėtina, jog Tara serga anoreksija, tačiau kol kas viešai to neprisipažįsta, bet dėl to labai gaila - daugybę merginų visame pasaulyje kenčia nuo valgymo sutrikimų, todėl motyvuojanti žvaigždės istorija pagelbėtų merginoms sveikstant.

Nors manekenė Gigi Hadid visuomet buvo laikoma vienu iš sveikiausias kūno formas turinčių modelių, praėjusiais metais Gigi taip sulyso, jog ją sunku ir atpažinti. Nors mergina teigia, jog tokio sulieknėjimo priežastis įtemptas gyvenimo ritmas bei darbų gausa, gerbėjai įtaria, jog garsiąją podiumo žvaigždę paveikė įsigalėjęs lieknumo kultas. Na, svarbiausia, jog kol kas Gigi nesiskundžia sveikata. Nors žvelgiant į nuotraukas su bekyšančiais kaulais sunku tuo patikėti...

Gigi Hadid
Gigi Hadid
Vida Press

Gigi Hadid
Gigi Hadid
Vida Press

Šiandien it lėlytė daili aktorė Lily Collins atrodo kaip niekada liekna, net išdžiuvusi. Apie kadaise buvusias moteriškas formas neliko nė užuominos, renginys po renginio Lily tiesiog nyksta akyse.Jau kurį laiką sklando klausimas, kiek dar lieknės garsi aktorė Lily Collins. Nors ji visuomet buvo liaunutė, praėjusiais metais mergina akivaizdžiai sulyso, regis, kilogramai tirpsta ir dabar. Kas paskatino Lily tokiam organizmo alinimui, juk ji nebeatrodo kaip sveika ir gyvenimu besidžiaugianti mergina.Viena versija - L. Collins metė svorį dėk kino juostos "To the Bone", kurioje vaidino merginą, kovojančią su anoreksija. Bet kodėl tuomet pasibaigus filmavimams ji negrįžo prie normalios kūno masės? Dabar Lily pasisukusi šonu beveik išnyksta ir tikrai neatrodo nei pagražėjusi, nei laiminga. Net šypsantis akyse matosi kažkoks slogutis, o ir šypsenos atrodo dirbtinokos.

Lily Collins
Lily Collins
Vida Press

Lily Collins
Lily Collins
Vida Press

Parašyk Redakcijai

Sekite mus:

Prenumeruok

Naujienlaiškį

Prenumeruodami portalą, Jūs sutinkate su taisyklėmis