Liekna it smilga buvusi Taylor Swift nebepanaši į save: ją pakeitė priaugti kilogramai (FOTO)

Daugiausiai uždirbančia pasaulio atlikėja ne kartą pripažinta amerikietė Taylor Swift visuomet išsiskyrė liauna figūra. Sporto fanatikė kadaise pripažino, jog sportuoja bent keturis kartus per savaitę ir maitinasi pagal griežtą mitybos planą.

Ne veltui Taylor kūno formos daugelio buvo įvardinamos tobulos - pieštuko pavidalo figūrą turinčiai atlikėjai tiko bet koks drabužis. Nuo aptempto triko iki trumpų šortukų bei liaunumą pabrėžiančių suknelių... Taylor, būdama ganėtinai aukšta, dažniau panašėjo ne į atlikėją, o į modelį, kuris galėtų žingsniuoti garsiausiais pasaulio podiumais. Štai, kaip Taylor atrodė prieš kelerius metus - būtent tokią ją buvo pratę matyti gerbėjai:

Taylor Swift
Taylor Swift
Vida Press

Daugelis išvydę prieš keletą dienų darytas Taylor nuotraukas koncerte Kalifornijoje nustėro - atlikėja toli gražu nebėra panaši į smilgelę. Keletą (o galbūt ir daugiau) kilogramų priaugusi Taylor rodėsi kur kas moteriškesnių formų. Viena vertus, Taylor jau ne 20. 27 -erių metų merginos metabolizmas kur kas lėtesnis, todėl kiekvieną priaugtą kilogramą vis sunkiau numesti. Kita vertus, regis, atlikėja apleido savo mylimą fizinę veiklą ir, ko gero, pernelyg pamėgo kaloringus patiekalus. Taylor šiuo metu:

Taylor Swift
Taylor Swift
Vida Press

Taylor Swift
Taylor Swift
Vida Press

Net ištikimiausi ir lojaliausi Taylor fanai liepė atlikėjai susirūpinti kūno formomis - juk ji garsi, viešumoje dažnai matoma įžymybė, kurios fizinis pavidalas yra viena iš tinkamo įvaizdžio sudedamųjų dalių. Mažokai buvo teigiančių, jog Taylor tinka priaugti kilogramai. Nors kai kurie gynė atlikėją ir ragino nesikišti į įžymybės gyvenimą, didžioji dalis buvo negailestinga - populiarių hitų autorei patarė būtina tuoj pat mesti svorį. Būsi tokia pati griežta ar nuolaidesnė?

Taylor Swift
Taylor Swift
Vida Press

Parašyk Redakcijai

Sekite mus:

Prenumeruok

Naujienlaiškį

Prenumeruodami portalą, Jūs sutinkate su taisyklėmis