Selenos Gomez inspiruoti močiutiški naktinukai - nauja stiliaus tendencija ar katastrofa?

Londone mados pasauliu besidominčios žvaigždės susirinko kasmetiniuose "Fashion Awards" apdovanojimuose. Jeigu kur galima pademonstruoti madingiausius apdarus, žinoma, tokio tipo šventėje jų bus daugiausia.

Svečių minioje išsiskyrė stilingoji atlikėja Selena Gomez, ji išsirinko kiek netikėtą derinį. Mergina vilkėjo uždarą šilkinę suknelę, dabintą raukiniais, nėriniais, siuvinėtą žibančiomis detalėmis, avėjo pusilgius suvarstomus aulinukus. Tarsi šimtmetį skaičiuojanti suknelė ceremonijoje atrodė neįprastai, mat dauguma garsenybių apsirengė kur kas seksualesnius drabužėlius.

AP/Scanpix nuotr.

MEGA/Scanpix nuotr.

Visgi Selena buvo ne vienintelė išsirinkusi istoriško stiliaus suknelę. Atviresne, apnuoginusia pečius, pasipuošė rašytoja ir modelis Alexa Chung. Jos žydro šilko suknelė buvo padabinta taškuotu perregimu sijonu, o dekoltė - raukiniais. Prie suknutės Alexa priderino trumpus juodus aulinukus žėrinčiomis sagtimis.

MEGA/Scanpix nuotr.

"Fashion Awards" vakarą dar viena įžymybė pasipuošė savotiškai senovišku apdaru. Aktorė Maisie Williams vilkėjo ilgą 5-ajam dešimtmečiui būdingą suknelę, ties krūtine užsagstomą smulkiomis sagutėmis. Stiliaus laikotarpį atitiko ir juodi aukštakulniai.

MEGA/Scanpix nuotr.

Ar tik senoviškos suknelės netaps žiemos vakarėlių tendencija? Panašiomis prekiauja ne tik daugybė daugybė greitosios mados ženklų, bet ir prabangiųjų: "GUCCI", "VALENTINO", "MARNI", "TEMPERLEY LONDON" ir kiti.

Parašyk Redakcijai

Sekite mus:

Prenumeruok

Naujienlaiškį

Prenumeruodami portalą, Jūs sutinkate su taisyklėmis