Bellos Hadid suknelė suglumino - gundantis drabužėlis ar beskonė vulgarybė?

Gražiausi angelai susirinko į "Victoria's Secret" surengto šou peržiūros vakarėlį. Čia šėlo kone visos mados pasaulio numylėtinės: Bella Hadid, Sara Sampaio, Taylor Hill, Adriana Lima, Candice Swanepoel, Romee Strijd ir kitos. Kaip įprastai, "Victoria's Secret" šventei manekenės išsirinko gundančius apdarus. Vienos pasipuošė nėriniais, trumputėmis blizgančiomis suknelėmis, kitos figūrą išryškino šilko sijonais ir kelnėmis.

Visgi ne visų angelų vakariniai įvaizdžiai buvo įvertinti teigiamai. Kelios manekenės pateko į nuvylusio stiliaus sąrašą. Tarp jų Bella Hadid, Nadine Leopold, Elsa Hosk, Amilna Estevao ir Martha Hunt.

Elsa Hosk, AFP/Scanpix nuotr.

Nadine Leopold, AFP/Scanpix nuotr.

Amilna Estevao, Vida Press nuotr.

Martha Hunt, AFP/Scanpix nuotr.

Internautams užkliuvo B. Hadid lateksinė suknelė: ilga, tamsiai raudona, idealiai prigludusi, puošta nėrinių raštu, su žvilgsnius kaustančia iškirpte. Visi šie elementai atrodytų puikiai, tačiau vienoje vietoje jų vertintojams pasirodė per daug. Kritikai nusprendė, kad Bellos suknelė yra perkrauta, ne gundanti, o vulgari. Bet ar tikrai?.. Kaip tu vertini B. Hadid drabužėlį?

AFP/Scanpix nuotr.

MEGA/Scanpix nuotr.

Parašyk Redakcijai

Sekite mus:

Prenumeruok

Naujienlaiškį

Prenumeruodami portalą, Jūs sutinkate su taisyklėmis