BLITZ interviu: įdomiausi klausimai tinklaraštininkei Karolinai Marozovaitei (FOTO)

Tinklaraščio „MARSOVAMODA“ autorė Karolina Marozaitė (23) savo elegancija ir stiliaus pojūčiu galėtų varžytis su garsiausiomis pasaulio ikonomis. Madą įsimylėjusi kaunietė taip pat patogiai jaučiasi ir pasidabinusi žemę siekiančia suknele, ir plėšytais džinsais. Ilgi plaukai – jos vizitinė kortelė, tačiau išpuoselėta išvaizda Karolinai ne ką svarbesnė už nuolatinį tobulėjimą. Viešojo administravimo studijų diplomą atsiėmusi absolventė vasarą pasinėrė į motyvacijos ieškojimus, kuriais dalijasi ir su tavimi!

Šalto vakaro neįsivaizduoji be...

Puodelio arbatos ir šilto didelio pledo.

Kas lietingą dieną tau pakelia nuotaiką?

Komedijos ir knygų skaitymas.

Tau ideali moteris yra...

Išsilavinusi, pasitikinti savimi, ryžtinga ir spinduliuojanti pozityvumu. Tokie pavyzdžiai realybėje yra Michelle Obama ir Beyonce Knowles. Žaviuosi jų moteriškumu, tvirtumu ir atsidavimu savo kūrybai. Žinoma, labiausiai žaviuosi savo mama, nes ji turi didelių vertybių, tokių kaip meilė, dėkingumas, atsakingumas, darbštumas. Jas išugdė ir manyje.

When life gives you lemons, make lemonade! 🍋😁 #smile #positivity #summer #memories #Vilnius #Lithuania

A post shared by K A R O L I N A M Λ R (@karolinaite) on Sep 6, 2017 at 7:44am PDT

Kas šiuo metu guli ant tavo naktinio stalelio?

Motyvacinė knyga „Tavo antras gyvenimas prasideda supratus, kad gyveni tik kartą“. Prieš tai skaitytos ir įspūdį palikusios knygos, kurias labai rekomenduoju atsiversti: „Dievas visada keliauja incognito“, „Mergina traukiny“, „Nepažįstamasis“.

Kokia detale lengviausia susikurti stilių, jeigu neturi galimybių apsirengti stilingai nuo galvos iki kojų?

Šiuo metu savitą stilių lengva sukurti apsirengus didelį plėšytą džinsinį švarką. Jis net ir labai paprastam drabužių deriniui suteiks originalumo.

Nuo kokio serialo (filmo) negali atsitraukti?

Serialas „Shameless“ pavergė savo tikrumu. Tai serialas apie sunkiai gyvenačią didelę šeimą, kuri net sunkiausiose situacijose geba linksmai ir išradingai išsisukti nuo bet kokių gyvenimiškų problemų. Vienos įdomiausių matytų komedijų: „Apsimeskime farais“ (angl. „Let’s be cops“), visos „Bjaurusis AŠ“ dalys (angl. „Despicable ME“), „Marlis ir aš“ (angl. „Marley and me“). Jos pralinksmins net ir niūriausią dieną.

Sunday funday!🦄 #Kaunas #Lithuania

A post shared by K A R O L I N A M Λ R (@karolinaite) on Jun 4, 2017 at 2:49am PDT

Dažniausios klaidos, kurias pastebi matydama kitų merginų stilių, ir kurių patartum vengti?

Dažnai pasirenkami netinkamo dydžio drabužiai. Neverta spraustis į per mažus džinsus, juk tikrąjį jų dydį žinosi tik tu pati. Svarbiausia – jaustis patogiai ir pasitikėti savimi!

Choosing bright color socks for this spring season to make my outfit unique! You can check out these at @happysocks!❤ #happysocks #HappinessEverywhere #pink #heart #spring #essencial #colorful #Kaunas #kaunascity #Lietuva #lithuaniastreetstyle #Lithuania #marsovamoda

A post shared by K A R O L I N A M Λ R (@karolinaite) on Apr 2, 2017 at 9:33am PDT

Parašyk Redakcijai

Sekite mus:

Prenumeruok

Naujienlaiškį

Prenumeruodami portalą, Jūs sutinkate su taisyklėmis