Gimusios 1 iš šių 3 mėnesių skleidžia geriausią energiją iš visų

Tikriausiai esi sutikusi žmonių, šalia kurių tiesiog gera būti. Nesvarbu, kalbėtis ar tiesiog tylėti - šie žmonės skleidžia tokią teigiamą aurą, jog tuoj pat norisi tapti jų draugais. Nuoširdūs, atviri, paprasti, tačiau kartu savyje talpinantys kažką magiško, kažką tokio, kas trauktų būti šalia jų ir bandyti įspėti jų paslaptį. Vieniems jie geriausi draugai, kitiems puikūs kolegos, o tretiems - nuostabūs, iki šiol dar neturėti mylimieji. Nori žinoti, kokiais mėnesiais gimusios merginos turi stipriausią teigiamą aurą iš visų? Skaityk toliau, jei nori, jog ši diena taptų geresne.

KOVAS


Pavasario pradžią menančių mėnesiu gimusios merginos yra ypatingos ne vien tuo, jog gimė švelnios, empatiškos bei sugebančios atsiverti, bet ir tuo, jog jos spinduliuoja labai stiprią gyvybinę energiją, traukte traukiančią kitus asmenis. Kovas - atbundančios gamtos ir besiplečiančios gyvybės mėnuo, tad nenuostabu, jog šioms merginoms dovanota puiki karma. Kovą gimusios visuomet kovoja už teisybę, gerbia žmones ir trokšta pagelbėti nuskriaustiesiems, todėl daugelis žavisi jų doromis asmeninėmis savybėmis. Kita vertus, tai tvirtas pozicijas turinčios merginos, kurios uždominuotų žodžių kovoje, mat visuomet turi ką pasakyti. Tvirtumas ir moteriškas švelnumas - kontrastai, kurie nenustoja žavėti aplinkinių. Šalia kovą gimusių paprasčiausiai norisi būti, nes dažniausiai jos neįpareigoja ir toli gražu nėra išsiaukštinusios - už viską labiau pasaulyje vertina paprastumą.


RUGPJŪTIS


Simbolinę vasaros pabaigą menančio mėnesio atstovės pasižymi nepaprasta charizma. Dažniausia tai žodžio kišenėje neieškančios, pokalbį palaikyti gebančios ir išsilavinusios merginos. Jos niekuomet savo poreikių neiškelia aukščiau kitų bei visuomet išlieka garbingos. Rugpjūtį gimusios iš tiesų vadovaujasi labai aukšta vertybine skale, todėl niekada neleidžia, jog kas nors sumenkintų jų įvaizdį kitų akyse. Aplinkinius jos traukia it musės medų, mat geba bendrauti tiek su paprastesniu, tiek su labiau išsilavinusiu žmogumi. Būtent rugpjūtį gimusių paprastumas ir gebėjimas visur įžvelgti teigiamybes labiausiai traukia aplinkinius bei leidžia jiems teigti, jog šį mėnesį gimusios turi stiprią teigiamą aurą.


GRUODIS


Magiškąjį gruodžio mėnesį gimusios pasižymi didele tolerancija ir atjauta, todėl tikrai gali būti vadinamos nuoširdžiosios energijos skleidėjomis. Šį mėnesį gimusios yra be galo paprastos, turi didelę širdį, todėl jas tiesiog dievina draugai. Kur tik eitų, gruodį gimusios sulauks teigiamo atsako, mat jos vadovaujasi posakiu: elkis su kitais taip, kaip norėtum, kad elgtųsi su tavimi. Gal todėl likimas joms lemia sutikti nuoširdžius, tikrus žmones ir išvengti pasipūtėlių ar dviveidžių. Gruodį gimusios visada gebės išsisukti iš keblios padėties ir niekada neįskaudins ar neįžeis žmogaus, net jei situacija to reikalautų. Tai mylinčios kitus asmenis, protingos ir šiltos asmenybės, kurios vertos tikrų tikriausios pagarbos.

Parašyk Redakcijai

Sekite mus:

Prenumeruok

Naujienlaiškį

Prenumeruodami portalą, Jūs sutinkate su taisyklėmis