Štai, kaip atrodo madingiausias šio rudens / žiemos paltas! (FOTO)

Kasmet kiekvienoje drabužių ir aksesuarų kategorijoje atsiranda madingiausias. Pavyzdžiui, šįmet topinis batų modelis - kojinių tipo aulinukai, topinės kelnės - juodos iš žvilgios lakuotos odos, populiariausias švarkas - tiesaus silueto dvieiliu užsegimu, siūtas iš pilko languoto audinio ir t.t. O kaipgi atrodo madingiausias sezono paltas?

Šio rudens / žiemos karaliumi tituluojamas dirbtinio avikailio paltas. Didelis, šiltas ir minkštas - tikrų tikriausia merginų svajonė, kai už lango vanoja žvarbus vėjas arba siaučia pūga. Juk visa, ko norisi tokiu metu, yra jauki ir stilinga užuovėja.

Pasak soc. tinklo "Pinterest" vartotojų, būtent teddy bear paltai (taip praminti dėl savo minkštumo ir mielumo) yra 2017-2018 m. hitas. Spalvos vyrauja įvairios, bet švelnesnės, nuo rudų, pilkšvų, pieno balkšvumo iki kitų pastelinių atspalvių. Šio tipo paltai kuo puikiausiai tinka tiek prie laisvalaikio, tiek prie elegantiškos vakarėlių aprangos, prie sportinių batelių, baikerių aulinukų arba gundančių aukštakulnių.

Žvilgtelėk, kokių teddy bear paltų gali rasti šiandien, tikrai išsirinksi mieliausią sau - jų galybė!

Parašyk Redakcijai

Sekite mus:

Prenumeruok

Naujienlaiškį

Prenumeruodami portalą, Jūs sutinkate su taisyklėmis