Viskas apie rudens makiažo tendencijas: yra keletas akcentų, kuriuos žinoti privaloma (FOTO)

Atrodo, kad net ir makiažas prisitaiko prie gamtos. Kuomet karaliauja žemės spalvos gamtoje, o jų paletė išsitęsia nuo žalios iki sodriai raudonos, specialistai sako, kad makiaže taip pat vyrauja natūralūs atspalviai, tačiau kviečia neužmiršti ir sodresnių spalvų, ypač akcentuose.

Kosmetikos ir parfumerijos tinklo „Douglas“ makiažo ekspertė Julija Jermakova sako, kad blizgi auksinė ir sodri alyvinė gali sukurti stulbinantį derinį ir dalinasi patarimais, kokios makiažo tendencijos svarbios šį rudenį ir artėjančią žiemą.

„Šio rudens šūkis galėtų būti švytėjimas. Švytinti veido oda, netgi šiek tiek blizganti, žemės spalvų akių šešėliai ir akcentas lūpoms užtikrins, kad jūs būsite vakarėlio žvaigždė“, – sako Julija ir dalinasi patarimais, kurie pravers kiekvienai norinčiai pasidaryti makiažą namuose.

Veidas

Kadangi švytėjimas yra šio sezono top, rekomenduojama rinktis priemones, kurios ne tik užtikrins reikiamą efektą, bet ir bus ilgalaikės. Puikiai tam tiks švytėjimo suteikiantis kreminis gelis, kurio sudėtyje yra spindinčių perlų, dovanos odai subtilų rožinį atspindį, kuris papildomai pabrėš gyvybingą švytėjimą.

Love a little natural look 😍

A post shared by @makeup (@makeup) on Sep 21, 2017 at 8:37pm PDT

She slays 🙌🏽🙌🏽🙌🏽

A post shared by @makeup (@makeup) on Sep 18, 2017 at 9:37pm PDT

Skaistalai turėtų būti švelnių atspalvių. Patariama rinktis blankius, švelnių persikų, dūminės rožinės atspalvio skaistalus, kurie turėtų būti tepami ne tik ant skruostų, bet ir virš smilkinio, ant akių vokų ir net lūpų. Pasak vizažistės, skaistalus derėtų naudoti tada, kai tiksliai žinoma, kaip juos naudoti.

Ieva Swan, organizatorių nuotr.

Makiažo fiksavimas – ar visuomet jį naudoti?

Taip pat birią arba kompaktinę pudrą yra patartina fiksuoti. Tai leis tinkamai užbaigti makiažą, padailinti veidą skaistalais. Užfiksuojant makiažą yra nuimamas blizgumas, o tai labai svarbu, kad makiažas atrodytų šviežias ir gražiai atrodytų nuotraukose.

🙌🏽🙌🏽🙌🏽

A post shared by @makeup (@makeup) on Sep 9, 2017 at 9:16pm PDT

Akys

Akių vokams rekomenduojama naudoti auksinių, rudų, pilkų ar sodresnių violetinių atspalvių šešėlius. Tačiau svarbu prisiminti šio sezono šūkį – švytėjimas, todėl subtiliai blizgantys akių vokai tik sustiprins įspūdį. Geriausia turėti daugiau atspalvių turinčią šešėlių paletę, , kurioje rasite visus madingus atspalvius, tinkančius tiek dieniniam, tiek vakariniam makiažui.

Ieva Swan, organizatorių nuotr.

Pagrindinis skirtumas tarp šlapių ir sausų akių šešėlių – padengimas. Gal kam ir pasirodys keista, bet su kreminiais produktais yra paprasčiau dirbti. Kreminiai šešėliai yra labiau pigmentuoti, norint ryškaus akių makiažo patartina naudoti kreminius ir ant viršaus užfiksuoti su sausais. Kreminius šešėlius labai lengva išsklaidyti tiesiog su pirštu. Kreminiai akių šešėliai rekomenduojami atliekant „smoke eye“ tipo makiažą.

Vizažistė pataria, kaip dažytis akis, kad jų blakstienos būtų maksimaliai juodos ir makiažas atrodytų tikrai išbaigtas.

„Paimkite juodos spalvos šešėlius ir ploną teptuką. Juo braukite virš blakstienos augimo linijos, šešėlių dulkelės sukris į blakstienų tarpelius ir juos užpildys. Tik po šio veiksmo dažykite blakstienas tušu“, – pataria Julija Jermakova.

The face you make when you know you look good!

A post shared by @makeup (@makeup) on Aug 22, 2017 at 3:50pm PDT

Taip pat svarbu dažant blakstienas jas ne perbraukti tušo šepetėliu, o tikrai padažyti, todėl nesuklysite blakstienas padažiusios du kartus.

Reikėtų atkreipti dėmesį į antakius. Jie turėtų būti vešlesni ir natūralių spalvų, rekomenduojama vengti grynos juodos spalvos, o geriau rinktis rudos atspalvius, tinkančius prie veido ir plaukų spalvos.

Lūpos

Lūpoms galioja du variantai – nude atspalviai arba sodrios spalvos – vyšninė, burgundiška ar visuomet išliksianti madinga – raudona spalva. jeigu naudojame lūpų pieštuką, spalvą turime atitaikyti kaip ir lūpų dažų.

French Vibes!

A post shared by @makeup (@makeup) on Aug 20, 2017 at 8:07pm PDT

Tikrai nereikia imti keliais atspalviais tamsesnio lūpų pieštuko ir daryti kontūrą tamsesnį negu lūpų dažas, nebent toks yra jūsų tikslas, arba tai kažkoks išskirtinis įvaizdis. Su pieštuko pagalba mes koreguojame lūpų formą (didinam, mažinam ir pan.), lūpų pieštukas užpildo mini raukšlytes aplink lūpas, todėl lūpos išlieka tvarkingai padažytos ilgesnį laiką. Pieštukas visada yra naudojamas, jeigu naudojami ryškūs lūpų dažai. Lūpų pieštuką galima naudoti visoms lūpoms nuspalvinti ir ant viršaus užtepti lūpų dažą, taip bus užtikrinta, kad lūpų makiažas išliks ilgiau. Žinoma, turėtumėte pasirinkti itin minkštą pieštuką. Kartais užtenka tik lūpų blizgesio, kurį naudoti yra itin paprasta.

Parašyk Redakcijai

Sekite mus:

Prenumeruok

Naujienlaiškį

Prenumeruodami portalą, Jūs sutinkate su taisyklėmis