Štai kokius išvaizdos elementus vaikinai labiausiai vertina, pamatę merginą

Veidas, figūra, o gal visuma? Vos pamatę tave vaikinai gal ir neįsimena tavo nagų lako spalvos, tačiau tikrai užfiksuoja nespecifinius išvaizdos elementus. Vaikinai pagal eiliškumą įvardino, į ką dėmesį atkreipia pirmiausia.

Bendras vaizdas. Kaip bebūtų, vaikinai, pamatę merginą, pirmiausiai skenuoja bendrą jos vaizdą, o ne atskiras detales. Tikriausiai jau žinai, jog vaikinai dažnai nepastebi smulkmenų, todėl susipažįstant su panele visų pirma jiems į akis krenta bendra jos išvaizda. Tai yra figūros tipas (apvalesnė ar lieknesnė) , veido bruožai (griežtesni ar švelnesni) bei, žinoma, stilius. Nors merginos mano, jog vaikinai nėra tie, kurie analizuoja kiekvieną stiliaus detalę, taip yra ne visuomet. Kai kurie vaikinai aprangai yra labai reiklūs.

Veidas. Veidas yra objektas, į kurį vaikinai žvelgia pirmiausiai. Klysti, jei manai, jog vaikinai visų pirma apžiūri figūrą. Žiūrėdami į veidą vaikinai įvertina atskiras veido dalis ir odos būklę. O jei tu dar šypsaisi... Tuomet juos tiesiog pakeri. Įprasta manyti, jog vaikinus traukia švelnių, lėliškų veido bruožų merginos. Visgi tai nėra tiesa. Veido bruožų grožis yra individualus, tad kiekvienas vaikinas turi skirtingą skonį,

Šypsena. Taip, šypsena yra tai, į ką vaikinai galėtų žiūrėti ir žiūrėti. Juk matyti merginą laimingą yra vienas malonumas. Ne veltui yra sakoma, jog galima įsimylėti šypseną. Kuo daugiau šypsosiesi, tuo didesnė tikimybė, jog sužavėsi vaikiną, tad patariama kuo plačiau skleisti entuziazmą ir išlaikyti šypseną.

Plaukai. Plaukai yra ketvirtasis išvaizdos elementas, į kurį vaikinai atkreipia dėmesį. Jei jie gražūs, sveiki, žvilgantys - tuoj pat būsi įtraukta į simpatiškos merginos sąrašą. Plaukai nuo vaikystės vaikinams asocijuojasi su sveikata, moteriškumu, todėl prižiūrėti plaukai jiems kelia pasigerėjimą. Ir priešingai, aptriušę ir nesveiki jiems nesisieja su moteriškumu.

Akys. Nors į akis yra įprasta žvelgti pirmiausia, tik susipažinus, vis dėlto vaikinai ne iš karto įsidėmi, kokios spalvos yra tavo akys. Tačiau tai, jog žvelgia į jas bendraujant, yra akivaizdu. Akys - sielos veidrodis, todėl pirmiausia vaikinai pastebi laimingos, harmonija spinduliuojančios merginos akis.

Veido oda. Veido oda privalo būti prižiūrėta ir sveika, mat vaikinai vertina ir jos grožį. Viena vertus, pavienių spuogelių jie tikrai nepastebės, tačiau neprižiūrėtą, sausą bei drėgmę praradusią odą tikrai.

Liemuo. Liemuo yra panelių figūros ašis, todėl vaikinai, pastebėdami figūrą, visų pirma įvertina liemenį. Tiesa, jis nebūtinai turi būti vapsvos liemuo, mat jiems patinka kur kas moteriškesnės formos.

Kojos. Kojos yra vienas iš paskutinių elementų, kai yra kalbama apie tai, kokias kūno dalis pastebi vaikinai. Pirmenybė yra teikiama priekinei kūno daliai, tad merginų kojas vaikinai pastebi kiek vėliau. Kiekvienos merginos kojos yra žavios, jei rodosi atletiškos ir prižiūrėtos.

Rankos. Rankos atsiduria paskutinėje vietoje. Tačiau tai nereiškia, jog turi nustoti lakuotis nagus. Galų gale vaikinas vis tiek į juos pažvelgia!

Parašyk Redakcijai

Sekite mus:

Prenumeruok

Naujienlaiškį

Prenumeruodami portalą, Jūs sutinkate su taisyklėmis