Susiduri su išsausėjusios odos problema? Ši kaukė padės ją išspręsti

Greitėjantis gyvenimo tempas ir patiriamas nuolatinis stresas nenoromis keičia moterų kasdienius odos priežiūros ritualus. Amerikiečių grožio kompanijos „Mary Kay“ užsakymu atliktas visuomenės apklausos tyrimas parodė, kad net 40 proc. Lietuvos moterų kenčia nuo veido odos išsausėjimo ir susiduria su drėgmės balanso sutrikimu.

„Šios problemos bręsta jau seniai ir tai, jog beveik pusė Lietuvos moterų kenčia nuo veido odos drėgmės disbalanso, musų – odos priežiūros profesionalų, tikrai nebestebina. Moterys daug laiko praleidžia automobiliuose, kondicionuojamuose patalpose, patiria nuolatinį ir varginantį stresą. Visi šie kasdienio gyvenimo įpročiai pirmiausia atsispindi veido srityje – oda tampa pilkesnė, išsausėjusi, greičiau formuojasi raukšlės,” – pasakoja grožio terapeutė ir kosmetologė Ingrida Brazytė –Česevičienė.

Grožio terapeutė pastebi, jog moterys neretai klysta pasirinkdamos netinkamas veido odos drėgmę atstatančias priemones arba nepakankami ją drėkina. „Atitinkamai veido odos tipui nepritaikyta kosmetika – dažnai problemą tik pagilina, tad svarbu pasirinkti tinkamą priemonę bei kasdien drėkinti savo odą. Tačiau nemažiau svarbus ir papildomas drėkinimas, ypač atėjus šildymo patalpose sezonui, todėl drėkinamosios veido kaukės – puikus kasdienos odos priežiūros papildymas, – pataria I. Brazytė-Česevičienė.


Neatsitiktinai viso pasaulio moterys ir grožio industrija šiuo metu kraustosi iš proto dėl korėjietiškų veido kaukių. Pasak kosmetologės, dėl pažangios kaukės formulės bei specialių ingredientų, tokių kaip: haliurono rūgštis ar glicirizo rūgšties druska, oda vos per keletą akimirkų atgauna prarastus elementus. Tuo tarpu bioceliuliozė, t.y. grynasis augalinis audinys, gaminamas iš kokosų vandens, padeda prisotinti odą jai reikalingais komponentais.

Apie tai, jog aktyvios ir darbui savęs negailinčios moterys pamiršta rūpintis savimi – pasakoja ir žinomos Lietuvos stilistės: tinklaraščio „Lena Lisabona“ autorė Lina Bernotaitytė bei daug mados bei grožio pasaulyje dirbanti Karina Leontjeva. Jos abi teigia, jog veido odos priežiūra yra neatsiejama jų kasdienės rutinos dalis, o korėjietiškos veido kaukės – vienas naujausių jų atradimų.


Stilistė, tinklaraštininkė Lina Bernotaitytė

Pasak stilistės L. Bernotaitytės, pasaulinis grožio tinklaraštininkių susidomėjiams korėjietiškomis kaukėmis įkvėpė ir ją atlikti eksperimentą – išbandyti kuo daugiau ir įvairesnių kaukių, tarp kurių pateko ir naujoji bioceliuliozės kaukė. Lina pasakoja, kad jai didžiausią įspūdį paliko malonus ir lengvai šaldantis jos pojūtis, kuris atpalaiduoja. O bioceliuliozės pluoštas patogus, nes labai gerai pedengia veidą, kauke lengva naudotis. Patiko ir tai, kad ši kaukė puikiai „sutaria“ su kitomis jos naudojamomis kosmetikos priemonėmis.


Stilistė Karina Leontjeva

Stilistė Karina Leontjeva pabrėžė, kad jos oda – jautri, todėl labai atsargiai renkasi priemones savo veido odai. „Man patinka, kai kosmetikos produktas yra funkcionalus. Neturiu galimybės daug laiko skirti grožio prcedūroms, bet savo jautria ir į sausėjimą linkusia veido oda rūpinuosi, nes noriu išlikti jauna kuo ilgiau, - šmaikštavo K. Leontjeva. Išbandžiusi bioceliuliozės kaukę, žymi stilistė pastebėjo, kad jai labiausiai patiko jos tekstūra ir tai kaip ji idealiai padengė veidą. Taip pat, kad veido oda– tapo ypač švelni.

„TimeWise Repair“ atnaujinamoji bioceliuliozės kaukė skirta kasdienos veido odos priežiūros papildymui. Pažangioje kaukės formulėje yra avižų ir orchidėjų žiedų ekstraktų bei natrio hialuronato, puikiai žinomo dėl savo drėkinamųjų savybių. Elastinga medžiaga puikiai priglunda prie odos ir per 20-30 min. atiduoda jai visas maitinamąsias medžiagas.

Klinikiniai tyrimai rodo, kad po kaukės naudojimo 24 val. išlieka reikiamas odos drėgmės lygis. Po naudojimo laikotarpio sumažėja smulkių linijų ir raukšlių matomumas. Po kiekvieno kaukės naudojimo oda yra skaisti, minkšta ir lygi.

Parašyk Redakcijai

Sekite mus:

Prenumeruok

Naujienlaiškį

Prenumeruodami portalą, Jūs sutinkate su taisyklėmis