Neįtikėtina - 51 m. Cindy Crawford figūros grožis prilygsta jos 16 - metės dukros! (FOTO)

Nors rodosi, jog pasaulinio garso modeliams dailią figūrą pavyks išlaikyti ir vėlesniame amžiuje, ne visos kadaise podiumus šturmavusios manekenės šiandien yra it smilgelės. Tik ne supermodelis Cindy Crawford, kuri savo kūno formomis drąsiai gali lyginti su šešiolikmetės dukros Kaios Gerber.

Jai toli gražu nereikia maskuoti pakitusių kūno formų plačiomis tunikomis ar švarkeliais. Cindy tiek keliaudama apsipirkti, tiek į vakarėlį renkasi figūrą pabrėžiančius aprangos derinius. Praėjusią savaitę viešame renginyje pasirodęs supermodelis pasirinko tokią suknelę, kurią vargu ar drįstų apsivilkti ir trisdešimt metų jaunesnės merginos. Aptempiančios suknelės - be galo žavu, tačiau tik kai turi it nulietą figūrą. Tokio tipo suknelės pabrėžia kiekvieną kūno centimetrą, todėl rinktis jas reikia atsargiai. Žinoma, Cindy pasirinkimas kaip visuomet sveikintinas - neprikibsi nei prie suknelės fasono, nei kirpimo.

Cindy Crawford
Cindy Crawford
Vida Press

Cindy Crawford
Cindy Crawford
Vida Press

Labiausiai stebina faktas, jog Cindy jau gana greitai švęs 52 gimtadienį, tačiau jos figūra nesikeičia beveik trisdešimt metų! Aerobiką anksčiau dievinusi Cindy šiuo metu atrado kiek ramesnes sporto šakas - jogą, kalanetiką bei pilatesą, be kurių neįsivaizduoja savo kasdienybės. Sportas - tik dalis figūros išlaikymo. Nėra jokios paslapties, jog metams bėgant išlaikyti figūros linkius darosi vis sudėtingiau, todėl modelis ne kartą pripažino besilaikiusi dietų. Tiesa, niekas labiau nepadėjo nei saikinga mityba, kurioje gausu daržovių bei vaisių. Tai neblėstanti meilė sportui, pasiryžimas tinkamai maitintis ar geri genai - nesvarbu, tačiau Cindy atrodo tiesiog nepakartojamai!

Cindy Crawford su vyru
Cindy Crawford su vyru
Vida Press

Cindy Crawford su vyru
Cindy Crawford su vyru
Vida Press

Parašyk Redakcijai

Sekite mus:

Prenumeruok

Naujienlaiškį

Prenumeruodami portalą, Jūs sutinkate su taisyklėmis