Laikas visagalis! Demi Moore prarado visų laikų žaviausios aktorės titulą? (FOTO)

Aktorės bei filmų prodiuserės Demi Moore gyvenimas visuomet buvo spalvingas. Tris santuokas per gyvenimą turėjusi ir tris vaikus pagimdžiusi aktorė pagaliau po daugelio metų gali atsikvėpti.

Šiuo metu vieniša Demi visą savo laiką skiria vaikams bei profesinei veiklai - retkarčiais režisuoja filmus, tačiau didžiausią dėmesį skiria poilsiui. Po skyrybų su garsiu aktoriumi Ashtonu Kutcheriu Demi puolė į depresiją, ją užklupo valgymo sutrikimai bei lydėjo gandai, jog aktorė yra priklausoma nuo alkoholio ir narkotikų. Regis, toks gyvenimo būdas pakeitė ir Demi išvaizdą. Penkiasdešimt ketverių metų moteris šiuo metu atrodo visai kitaip nei prieš dešimtį metų.

Demi Moore
Demi Moore
Vida Press

Demi Moore
Demi Moore
Vida Press

Nors laiko galia - neišvengiama, daugelis teigia, jog nesibaigiantis savęs alinimas kadaise paveikė Demi sveikatą, todėl šiuo metu ji atrodo kiek vyresnė nei galėtų būti. Kaip bebūtų, aktorė iki šiol nepraranda noro puoštis ir atrodyti ryškiai - eidama į pramogų pasaulio renginius ji renkasi akį traukiančius drabužius bei aksesuarus.

Didelę įtaką Demi išvaizdai daro ir nuolatinis dietų laikymasis. Gerbėjai šnibždasi, jog aktorei reikėtų priaugti bent keletą kilogramų - tuomet atrodytų sveikesnė, o veidas pilnesnis ir jaunatviškesnis.

Demi Moore
Demi Moore
Vida Press

Parašyk Redakcijai

Sekite mus:

Prenumeruok

Naujienlaiškį

Prenumeruodami portalą, Jūs sutinkate su taisyklėmis