Didžiausi privalumai, kuriuos patirsi atsisakiusi makiažo

Be makiažo negali net šiukšlių išnešti? Tuomet naujausia Lietuvos bei užsienio įžymybes apėmusi jokio makiažo mada tau, ko gero, kelia šiurpą. O be reikalo. Jei nustosi dažytis, gali pastebėti ne tiek jau mažai privalumų.

Poros atrodys mažiau išsiplėtusios


Dėl visų ore esančių smulkiųjų teršalų, su kuriais odai tenka susidurti kiekvieną dieną, kaupiasi nešvarumai, odoje esančios poros užsikemša ir laikui bėgant ima atrodyti išsiplėtusios. Nors nėra jokių būdų poras sumažinti, leisdamos odai pailsėti nuo makiažo ir reguliariai veidą valydamos sumažinate nešvarumų sankaupas, jos atrodo mažesnės, o bendras vaizdas – geresnis.


Mažiau nemalonių žymių ant veido


Kuo daugiau makiažo priemonių naudojate, tuo daugiau ant veido susikaupia toksinų, jau nekalbant apie visus tuos ant kosmetikos šepetėlių ir kempinėlių susikaupiančius nešvarumus, kurių reguliariai tinkamais būdais nepašaliname, nors taip elgtis turėtumėme. Visos šios susikaupiančios bakterijos ne tik užkemša poras, bet ir sukelia uždegimą, dėl kurio ant odos atsiranda nedailiai atrodančių žymių, kurias apimtos nevilties maskuojame dar didesniu kosmetikos kiekiu.


Atsisveikinimas su odos išsausėjimu


„Viena esminių problemų, su kuriomis susiduriame, jei prieš eidamos miegoti nenusivalome veido, - tai natūralaus odos lupimosi proceso, kurio metu negyvos odos ląstelės pasišalina ir yra pakeičiamos naujomis, sutrikdymas, - patikino dermatologė Rachel Nazarian. – Negyvos odos ląstelės kaupiasi, todėl oda tampa papilkėjusi ir išsausėjusi.“

Makiažo priemonių nebuvimas reiškia, kad ant odos nėra neigiamai ją veikiančių bakterijų, trikdančių naujų ląstelių formavimąsi. Veidas atrodo natūraliai gyvybingas, o oda – pakankamai sudrėkinta.


Gilesnis gyvenimo pajautimas


Susigyvenimas su natūralia savo išvaizda – tai gyvenimo, grįsto paprastumu ir harmonija su pačiu savimi, pagrindas.

Mados tendencijų vaikymasis ir pastangų dėjimas tam, kad atitiktumėte socialines normas ir grožio standartus, ne juokais sekina. Taigi net ir skirdamos didžiules pinigų sumas grožio pramonės siūlomai produkcijai, kurią naudodamos viliatės atrodyti gražiau ir geriau, vis tiek jaučiatės prastai.

Parašyk Redakcijai

Sekite mus:

Prenumeruok

Naujienlaiškį

Prenumeruodami portalą, Jūs sutinkate su taisyklėmis