Ypatingas spalvų testas atskleis svarbiausius dalykus apie tave

Turi laisvą minutę? Siūlome tau atlikti Maxo Lüschero spalvų testą! Prieš pradėdama skaityti, mintyse pagalvok, kuri iš šių spalvų tau patiktų labiausiai ir kuri mažiausiai: pilka, mėlyna, žalia, raudona, geltona, purpurinė, ruda, juoda.

Žalia. Ta, kuriai ši spalva gražiausia, yra stabili, net linkusi save idealizuoti, o tuo pačiu ir „priverstinai mokyti kitus“. Žmogus, ryžtingai atmetantis žalią spalvą, dažnai skundžiasi tuo, kad aplinkiniai pernelyg daug iš jo reikalauja.


Raudona. Pirmoje vietoje atsidūrusi raudona reiškia, kad tu savo emociniams pojūčiams nori suteikti daugiau intensyvumo. Raudonos spalvos priešininkės iš esmės jaučia baimę bet kokiai agresijai.


Geltona. Pirmoje vietoje karaliaujanti geltona reiškia laisvės ir laimingo gyvenimo troškimą. Nemėgstančioms geltonos spalvos stinga stabilumo ir psichologinio savarankiškumo.


Pilka. Jeigu pilka spalva yra tavo mėgstamiausia, vadinasi sąmoningai atsiriboji nuo išorinio poveikio tam, kad išsaugotum idealią ramybę bei vidinį stabilumą. Jei pilka spalva atsiduria paskutinėje vietoje, vadinasi tu, ko gero, esi labai veikli, aistringa, net agresyvoka asmenybė, siekianti ryškių ir įsimintinų įspūdžių.


Mėlyna. Mėlyna spalva – tai jautrumo, prieraišumo ir ištikimybės simbolis. Ta, kuriai ši spalva prioritetinė, nesėkmės akimirką yra linkusi nuleisti rankas. Ta, kuri šios spalvos nemėgsta, yra nerami, trokštanti permainų, galinčių išgelbėti nuo depresijos ir neveiklos.


Purpurinė. Ta, kuri mėgsta purpurinę spalvą, aplink save sukuria harmoniją ir santarvę, tačiau neretai dvejoja, priimdama sprendimus. Tos, kurios šios spalvos nemėgsta, nesąmoningai ilgisi jausmingų išgyvenimų.


Ruda. Besižavinčios ruda spalva, jaučia didelį poilsio ir atsipalaidavimo poreikį. Tos, kurios šios spalvos nemėgsta, lygiai taip pat nemėgsta ir bet kokių kasdienių darbų bei rutinos.


Juoda. Ta, kuri dievina juodą spalvą, dažnai pralaimi kovoje su likimu. Na, o ta, kuriai juoda spalva yra paskutinėje vietoje, nelinkusi nieko atsisakyti, o tuo pačiu ir rizikuoja, iš gyvenimo tikėdamasi pernelyg daug.


Balta. Balta spalva ne veltui yra laikoma aristokratiška spalva. Baltos spalvos mėgėjos turi gerą skonį, tačiau aplinkinių gali būti palaikomos kiek nuobodžiomis. Jos dievina švarą, todėl visuomet yra tinkamai apsirengusios ir pasipuošusios. Tiesa, su meilės reikalais baltos spalvos mėgėjoms prastai.


Oranžinė. Oranžinę spalvą mėgstančią panelę nesunku pastebėti. Ji dievina gražiai rengtis, o jos mėgstamas laisvalaikio praleidimo būdas yra vaikščioti po grožio salonus. Tačiau tuštutės jos nėra. Jos mėgsta visapusiškai save tobulinti ir lavinti, todėl ir laisvalaikis su knyga joms nesvetimas.

Parašyk Redakcijai

Sekite mus:

Prenumeruok

Naujienlaiškį

Prenumeruodami portalą, Jūs sutinkate su taisyklėmis