Nekaltoji, geroji Selena Gomez? Tekusiems susidurti su ja atrodo kitaip

Kažin ar šiandien rasime žymesnę ir didesnę įtaką pop kultūrai darančią įžymybę nei atlikėja Selena Gomez. Kiekvienas Selenos žingsnis yra atidžiai sekamas gerbėjų bei paparacių, pastebimas kiekvienas laimėjimas, suklupimas ar išvaizdos klaida.

Nenuostabu - kai tavo gyvenimą pro rakto skylutę stebi nuo mažų dienų, susiformuoja charakteris, nebūdingas paprastiems, viešumoje nežinomiems žmonėms. Selena nuo pat mažų dienų buvo judri, veikli mergaitė, kurią supo dėmesys. Ir nors, kaip ji pati teigia, Selenai pavyko išvengti vadinamosios žvaigždžių ligos, su ja tekusiems susidurti žmonėms atrodo kitaip.

Vienas neatskleistas šaltinis neseniai užsienio žiniasklaidai pareiškė, jog Selena ne tik nėra nekaltutė mergaitė, kokią ją piešia žiniasklaida, bet ir pasižymi ganėtinai egocentrišku bendravimu, kuris ypač išryškėja Selenai dirbant komandinį darbą. ,,Nors Selena koncertų metu visuomet dėkoja savo komandos nariams, padėjusiems jai rengti pasirodymus, iš tiesų dažnai ji net nesivargina pasiteirauti, kaip komandos nariams sekasi, o kai kurių komandos narių vardų net nežino", - pasakojo piktuolis, kuris, kaip teigė, yra labai artimas Selenos aplinkai.

Selena Gomez
Selena Gomez
Vida Press

Gali būti, jog Selena ne iš piktos valios nepasidomi komandos narių savijauta. Ji be galo užimta, todėl neretai neturi laiko net savo artimiausiems žmonėms. Visgi tas pats neįvardintas šaltinis teigia, jog tai tik Selenos kaltė, mat ji neretai užsimoja vykdyti tiek daug darbų, jog fiziškai negali jų įgyvendinti. Anot jo, Selenos charakteris - visiškai maksimalistinis ir išbūti šalia Selenos ilgą laiką sudėtinga, mat jos reikalavimų sąrašas didžiulis, be to, ji save pozicionuoja kaip geriausia ir šauniausia. Šaunu mylėti save, tačiau galbūt Selena pernelyg daug dėmesio skiria sau ir savo gerbūviui?

Žinoma, egocentriškumas būdingas daugeliui įžymybių ir tik maža dalis jų šios savybės neturi. Visgi, kaip teigia Selenai artimi šaltiniai, atlikėja neretai pasirodo gana arogantiška, nes mano, jog vienintelė pramogų pasaulyje turi tokį ypatingą talentą. Kartą vienas kartu su Selena vakarėlyje šėlęs vaikinas prasitarė, jog girdėjo atlikėją didelei kompanijai pasakojant apie savo vienos pačios įdirbį siekiant muzikinės karjeros, nors Selenai iškilti padėjo visa komanda. Laurus trokšta prisiimti viena?

Selena Gomez
Selena Gomez
Vida Press

Dar vienas artimas atlikėjai šaltinis teigia, jog įsimylėjusi Selena visiškai pameta galvą ir elgiasi taip, lyg kiti žmonės nebeegzistuotų. Šiuo metu su atlikėju The Weeknd draugaujanti Selena, kaip tvirtinama, yra visuškai pametusi dėl atlikėjo galvą ir nesivargina organizuoti susitikimų su draugais ar artimaisiais. Anot šaltinio, Selena įsimyli labai stipriai ir dažniausiai dėl to nukenčia jos asmeniniai santykiai. Sakysite, nieko čia ypatingo? Vis dėlto Selenai reikėtų gebėti suderinti tiek meilės, tiek draugystės, tiek ir profesinius santykius.

Ar tokią Selena įsivaizdavai tu?

Parašyk Redakcijai

Sekite mus:

Prenumeruok

Naujienlaiškį

Prenumeruodami portalą, Jūs sutinkate su taisyklėmis