Ei, visos, nešiojančios akinukus! Kodėl jūs pranašesnės, sužinosite perskaičiusios... (1)

Akinius nešiojančios merginos dar niekuomet nebuvo tokios ypatingos! Nors akinius dažna iš mūsų keičia kontaktiniais lęšiais, to daryti gal ir nereikėtų. Juk akinių nešiojimas turi galybę pliusų, o akinukės pasižymi unikalumu.

Jūsų akys apsaugotos nuo dulkių ir purvo. Neneikime - mūsų šalies orai nelepina, todėl gana dažnai tenka pasidžiaugti vėjuotais orais, o kur vėjas - ten įvairiausios dulkės bei purvas, kuris patenka ir ant mūsų veido, o neretai ir į akis. Su akiniais šią nemalonią bėdą užmirši - aknių stiklas apsaugo nuo šių aplinkos veiksnių.

Su akiniais atrodai išmintingesnė. Nėra ko ir pridurti, akiniai daugeliui asocijuojasi su išmintimi, todėl nešiodama akinius rodaisi kur kas išmintingesnė bei gudresnė. Jei trokšti sudaryti gerą įspūdį mokytojui, dėstytojui ar darbdaviui, tai iš tiesų puiki pagalbinė išvaizdos priemonė.

Akiniai gali pakeisti veido formą. Na, žinoma, ne fiziškai. Vis dėlto optiškai - iš tiesų. Pasirinkus tinkamos formos akinius galima praplatinti arba sumažinti veido formą, o tai labai aktualu itin griežtas, kampuotas ar priešingai, apvalias veido formas turinčioms savininkėms.

Akiniai puiki stiliaus detalė. Nešiojančios akinius žino, akiniai gali tapti puikia stiliaus detale, kuri papuošia drabužių derinį. Žinoma, reikia išsirinkti veido formai tinkančius akinius ir nepamirši vadovautis stiliaus tendencijomis.

Darbo interviu - tavo metas žibėti. Akiniai, kaip minėjome, daugeliui asocijuojasi su rimtumu, tad praverčia darbo pokalbyje, jei nori sudaryti santūriau į gyvenimą žiūrinčios personos įvaizdį. Tikrų tikriausias bonusas norint gauti svajonių darbą.

Vaikinams akiniai asocijuojasi su patrauklumu. Daugeliui vaikinų akiniuotos merginos atrodo be galo žavingos ir patrauklios akiai, nes siejasi su protingumu bei veiklumu. O kuriam vaikinui patinka nuobodokos lėkštutės? Be to, kam nepatinka norint merginą pabučiuoti švelniai patraukti akinius į viršų?

Sutaupai. Akiniai kur kas ekonomiškesnė bei per kišenę ne taip kertanti investicija nei kontaktiniai lęšiai, kurie dažnai tampa ne tik diskomforto priežastimi, bet ir yra ganėtinai brangūs.

Palaima. Patiri didžiulę palaimą, kai ilgai ieškojusi akinių juos atrandi ir vėl pamatai pasaulį ryškiomis spalvomis. Toks gana dažnas džiaugmas juk malonus, tiesa?

Būti su akiniais geriau nei be. Kai kurie akinius pradėję nešioti asmenys taip juos pamilsta ir šie pradeda taip jiems tikti, jog nusiėmę juos atrodo paprasčiausiai praradę dalelę savęs. Tad nešiokite ir džiaukitės, jei akiniai jums tinka!

Parašyk Redakcijai

Sekite mus:

Prenumeruok

Naujienlaiškį

Prenumeruodami portalą, Jūs sutinkate su taisyklėmis