Pasitikrink, ar rankinę nešioji taip, kaip stilingiausios merginos

Atėjo metas rankinės nešioti kitaip. Dabar "it" merginos pasigavo prieš daugiau nei dešimtmetį gyvavusią rankinių nešiojimo madą, kai šios kabėdavo ant peties po pažastimi. Mažutės ir trumpesne rankena - štai tokios rankinės grįžta su trenksmu.

Turbūt vienos populiariausių laisvalaikio rankinių - nedidukės ilgu dirželiu, kabinamos skersai kūno. Jos ne tik atrodo stilingai, bet ir yra labai patogios, nesveria peties, nevargina rankų. Vis dėlto į madingųjų gretas veržiasi ir nedidelės rankinės trumpu arba reguliuojamu dirželiu.

Vida Press nuotr.

Vida Press nuotr.

Rankinės: net-a-porter.com, mango.com, zara.com nuotr.

TOP merginų trijulė, Bella Hadid, Gigi Hadid ir Kendall Jenner, jau ne kartą pademonstravo, kad nedidelės rankinės trumpesne rankena yra "must have". Kurie rankinių modeliai šiuo metu jų numylėtiniai?

Vida Press nuotr.

Vida Press nuotr.

Bella iš rankų nepaleidžia žaviosios "Dior" rankinės dio(r)evoliution, kuri kainuoja per 2,5 tūkst. eurų. Kadangi B. Hadid yra "Dior" veidas, šių mados namų drabužiai ir aksesuarai jai neatsieina nė cento. Priešingai - Bellai mokama, kad su "Dior" daiktais pasirodytų viešumoje.

Vida Press nuotr.

Vida Press nuotr.

Vida Press nuotr.

Gigi dažnai pasirodo su viena populiariausių mados namų "Saint Laurent" rankinių. Juodas dygsniuotas rankinukas, puoštas YSL monograma ir ant peties kabinamas auksine grandinėle kainuoja kiek daugiau nei tūkstantį eurų. Šią rankinę garsenybės itin mėgsta, ne veltui jos padirbiniai klesti jau ne vienerius metus.

Vida Press, net-a-porter.com nuotr.

Kendall Jenner rankines keičia it kojines, nuo "Dolce & Gabbana", "Fendi", "Givenchy" iki "Chanel". Visgi pastaruoju metu jos mėgstamiausi įvairūs "Louis Vuitton" modeliai. Tačiau Kendall dažniau linkusi rinktis ne standartines rankines, o tarsi ant juosmens segamas pinigines.

Vida Press nuotr.

Kai jau žinai, kokios rankinės ant bangos ir kaip madingai jas nešioti, metas atsinaujinti. Jei suskubsi, dar spėsi į išpardavimų karštinę, dailių rankinių gali rasti už mažiau nei 20 eurų!

Vida Press nuotr.

Rankinės: "Stradivarius", "Pull & Bear", "Bershka", "Zara", gamintojų nuotr.

Parašyk Redakcijai

Sekite mus:

Prenumeruok

Naujienlaiškį

Prenumeruodami portalą, Jūs sutinkate su taisyklėmis