Garsiausia visų laikų „angeliukė“ gatvėje - tokia paprasta, jog net keista (FOTO)

Brangiausiai apmokamu modeliu ilgą laiką vadinta manekenė, Victoria Secret angelas Heidi Klum beveik nesikeičia. Būdama brandesnio amžiaus ji vis dar žingsniuoja podiumu ir yra mielai kviečiama demonstruoti garsiausių dizainerių kolekcijas.

Iš tiesų, tokios figūros pavydėtų net kur kas jaunesnės nei Heidi, o skaisčios odos... Na, vis susiduriančios su spuogeliais, ko gero, turėtų patvirtinti, jog Heidi oda - tiesiog nepakartojama. Vis dėlto Los Andželo gatvėje žigsniuojančios Heidi neatpažintų net tie, kurie ne kartą su modeliu susidūrė pramogų pasaulio koridoriuose.

Visiškas paprastumas - pilkas megztukas, laisvi šviesūs džinsai ir paprasta juoda rankinė. Be to, nė lašelio makiažo! Į paprastą kuoduką plaukus susirišusi Heidi atrodo lyg jaunutė, paprasta mergaičiukė, o ne ilgą patirtį turintis profesionalus modelis. Heidi - natūralumo šalinininkė, todėl visuomet renkasi kokybišką, organišką kosmetiką, o laisvu nuo modeliavimo laiku vengia makiažo, jog oda pailsėtų bei atsigautų nuo grimo.

Heidi Klum
Heidi Klum
Vida Press

Heidi Klum
Heidi Klum
Vida Press

Tiesa, kaip visuomet išvysti toookią natūralią įžymybę yra kiek neįprasta. Visgi Heidi atrodo ne ką prasčiau nei padailinta profesionaliausių vizažistų - tokia išvaizda jai be galo tinka. Be to, Heidi iki šiol pavyksta išlaikyti spindinčią bei lygią odą. Ech, tie modelio genai... Galbūt ne veltui manekenė ne kartą pelnė gražiausios pasaulio moters titulą?

Heidi Klum
Heidi Klum
Vida Press

Parašyk Redakcijai

Sekite mus:

Prenumeruok

Naujienlaiškį

Prenumeruodami portalą, Jūs sutinkate su taisyklėmis