Rugsėjo pradžioje Vilniuje – naktinė mados mugė „Uptown Market: Midnight Shopping“

Akiniai nuo saulės ir ryškių koncerto šviesų, akį traukiantys aksesuarai, šokių nevaržantys, stilingi drabužiai, patogios kuprinės, be kurių šiandien sunkiai išsiverčia festivalių lankytojai, jaukūs džemperiai neleisiantys sušalti vėsiais paryčiais. Visa tai, ko labiausiai reikia mados, meno ir muzikos renginių gerbėjams, jie ras festivalyje „Loftas Fest'17“.

Rugsėjo 8-9 d. Vilniuje vyksiančiame muzikos ir menų festivalyje dalyviai turės galimybę ne tik išgirsti daug muzikos ir pamatyti kvapą gniaužiančių meno performansų, bet ir atnaujinti savo spintą bei įvaizdį. „Loftas Fest“ įsikurs naktinė mados mugė „Uptown Market: Midnight Shopping“. Ši mugė bus nemokama, todėl į ją kviečiami visi stilingo gyvenimo būdo gerbėjai, net jei muzika jų visai nedomina.


„Loftas Fest“ įsikursianti nemokama naktinė mugė „Uptown Market: Midnight Shopping“ įtiks visiems dizaino ir gražių dalykų gerbėjams. Naktinėje mugėje lankytojai ras ir vinilinių plokštelių, muzikos albumų parduotuvių. Trumpai tariant, šioje mugėje ypatingas dėmesys bus skiriamas festivalių, naktinio gyvenimo ir muzikos gerbėjams“, – pasakoja viena „Uptown Market“ organozatorių Marija Pulokaitė.


Jau beveik tradicija, kad „Uptown Market“ mugėse dalyviai gali ne tik atnaujinti savo spintą, bet ir čia pat, vietoje, pakeisti įvaizdį. Festivalinėje „Midnigh Shopping“ mugėje tokia galimybė taip pat bus. Organizatoriai planuoja suteikti erdvę kirpėjų ir barzdaskučių studijoms, manikiūro profesionalams ir kitiems grožio specialistams.


Šiuo metu vyksta dizainerių ir kūrėjų, norinčių savo darbus pristatyti mugėje, registracija. Kūrėjai, norintys dalyvauti „Uptown Market: Midnight Market“ mugėje, kviečiami registruotis ČIA.


Naktinė mados mugė „Uptown Market: Midnight Shopping“ vyks rugsėjo 8-9 d., menų fabriko „Loftas“ organizuojamame muzikos ir menų festivalyje „Loftas Fest“. Mugė bus visiškai nemokama ir atvira visiems vilniečiams ir miesto svečiams.

Parašyk Redakcijai

Sekite mus:

Prenumeruok

Naujienlaiškį

Prenumeruodami portalą, Jūs sutinkate su taisyklėmis